Kolega nie dał rady w popularnym ostatnio wyzwaniu i zostaje hitem internetu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolega nie dał rady w popularnym ostatnio wyzwaniu i zostaje hitem internetu
Kurwa, kiedy się nauczą trzymać kamerę w dobrą stronę?
katana wa bushi no tamashi
zróbta zbiorczy na te piwne gówna
chyba "shitem" a nie hitem ;D
na chuj to w ogóle wrzucać do internetu tym bardziej że jak to napisałes " nie dał rady "
Pierdoli się jak matka z bachorem. Nie potrafił obalić Perły więc powinien dostać zakaz na piwo i neta za bycie pipą i wrzucanie gówna w neta.
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
co za debil to kręcił...
cycka to piwo z tej butli jak niewiasta!!
Ja się po prostu pytam gdzie jest kurwa admin i na jaki chuj to wchodzi do poczekalni?
To ma być "HIT INTERNETU"?
To ma być "HIT INTERNETU"?
ja pierdole, o co chodzi z tym piwnym wyzwaniem? Za małolata takie rzeczy na codzień się robiło... no, ale wtedy piwo to było piwo - a nie jak teraz, jakieś marketowe siki z koncentratu...
EB wchodziło jak woda, TAB już ciężej ale duszkiem jakoś szło.
EB wchodziło jak woda, TAB już ciężej ale duszkiem jakoś szło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów