Kolega nie dał rady w popularnym ostatnio wyzwaniu i zostaje hitem internetu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Kolega nie dał rady w popularnym ostatnio wyzwaniu i zostaje hitem internetu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, kiedy się nauczą trzymać kamerę w dobrą stronę?
Ziąąą wygląda znajomo. Skąd jesteście?
zróbta zbiorczy na te piwne gówna
chyba "shitem" a nie hitem ;D
na chuj to w ogóle wrzucać do internetu tym bardziej że jak to napisałes " nie dał rady "
Pierdoli się jak matka z bachorem. Nie potrafił obalić Perły więc powinien dostać zakaz na piwo i neta za bycie pipą i wrzucanie gówna w neta.
żeby kurwa 1 piwa na hejnał nie wypić to trzeba być specjalnej troski kurwa i mieć paszport polsatu...
co za debil to kręcił...
cycka to piwo z tej butli jak niewiasta!!
Ja się po prostu pytam gdzie jest kurwa admin i na jaki chuj to wchodzi do poczekalni?
To ma być "HIT INTERNETU"?
To ma być "HIT INTERNETU"?
ja pierdole, o co chodzi z tym piwnym wyzwaniem? Za małolata takie rzeczy na codzień się robiło... no, ale wtedy piwo to było piwo - a nie jak teraz, jakieś marketowe siki z koncentratu...
EB wchodziło jak woda, TAB już ciężej ale duszkiem jakoś szło.
EB wchodziło jak woda, TAB już ciężej ale duszkiem jakoś szło.
żal mi tych dzieci, które myślą że komuś to imponuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów