Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ch*j tam wie jaka była przyczyna, może słusznie ją doj***ł.
Jak u Ciebie w dżungli o wyroku śmierci decyduje rada plemienna, a nie sąd to faktycznie taki można wykonywać taki samosąd. Mentalnością już pasujesz do orków więc możesz spokojnie się tam przenieść.
Ale ty naiwny jesteś /głupi. Typ zachował sie wzorowo. Chciał pomóc ale jak zobaczył nóż i szaleństwo w oczach odpuścił.
Rozumiem że ty byś się za obcą babę, rzucił na mordercę uzbrojonego w nóż z gołymi rękami ..... ? Już to widzę
Eeeeee ty @Bambrych
już były takie historie, patusiarstwo się szarpało, porządny człowiek pomógł patusicy a ta go potem pozwała i wróciła do swojego bad boya.
W takich sytuacjach nie ma dobrych decyzji. Narazimy siebie - źle, nie pomożemy też źle. W tym przypadku, po ocenie sytuacji, patrząc czym i jak długo ją morduje(nie wiadomo czy skutecznie bo kokiec obcięty), można by zaryzykować i sprzedać buta na ryj, jednak zawsze jest szansa że okaże się lepszym fighterem niż my i wtedy jest lipa. Giniemy bohatersko czy tam frajersko jak kto woli.
Myślę że średnio się opłaca ginąć na życie obcej baby.
Ale ty naiwny jesteś /głupi. Typ zachował sie wzorowo. Chciał pomóc ale jak zobaczył nóż i szaleństwo w oczach odpuścił.
Rozumiem że ty byś się za obcą babę, rzucił na mordercę uzbrojonego w nóż z gołymi rękami ..... ? Już to widzę
Eeeeee ty @Bambrych
Gratulacje osiągnąłeś poziom empatii AZJATA.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów