📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa ziomuś lecę bo słyszę że laska ma problemy, ale widzę że już ja gwałciłsz to spoko. Nie będę się wpierdalał.
Bambrych napisał/a:
Kurwa ziomuś lecę bo słyszę że laska ma problemy, ale widzę że już ja gwałciłsz to spoko. Nie będę się wpierdalał.
Nie gwałci tylko morduje.
Bambrych napisał/a:
k***a ziomuś lecę bo słyszę że laska ma problemy, ale widzę że już ja gwałciłsz to spoko. Nie będę się wpie**alał.
Ale ty naiwny jesteś /głupi. Typ zachował sie wzorowo. Chciał pomóc ale jak zobaczył nóż i szaleństwo w oczach odpuścił.
Rozumiem że ty byś się za obcą babę, rzucił na mordercę uzbrojonego w nóż z gołymi rękami ..... ? Już to widzę
Eeeeee ty @Bambrych
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Ale ty naiwny jesteś /głupi. Typ zachował sie wzorowo. Chciał pomóc ale jak zobaczył nóż i szaleństwo w oczach odpuścił.
Rozumiem że ty byś się za obcą babę, rzucił na mordercę uzbrojonego w nóż z gołymi rękami ..... ? Już to widzę
Eeeeee ty @Bambrych
No nie. Ale wiesz. Możesz się np. zacząć wydzierać. Z bezpiecznej odległości oczywiście.
No i miało być humorystycznie a wy od razu jak przy oglądaniu scen walki z Bollywood.
Bambrych i PanKukuruźnik 82
Myślę, że stalibyście obok i polemizowali na temat zachodzącej sytuacji. Czy morduje? czy gwałci? czy ryzykować? czy krzyczeć? Może na odwrót?
A i tak nic by się kurwa nie zmieniło.
Myślę, że stalibyście obok i polemizowali na temat zachodzącej sytuacji. Czy morduje? czy gwałci? czy ryzykować? czy krzyczeć? Może na odwrót?
A i tak nic by się kurwa nie zmieniło.
A może wychlała mu całą wódkę i się zdenerwował. Albo opierdalała na osiedlu wszystkim dookoła kindybały a oficjalnie był tym jedynym. Kacapskie trudne sprawy.
disko napisał/a:
Chuj tam wie jaka była przyczyna, może słusznie ją dojebał.
Patrząc na inne tego typu akcje, to raczej jego była.
To teraz uwaga, laska ma kłopoty, blokowisko, drze ryja, efekt słaby...
Podstawy przetrwania w miejskiej dżungli mówią że:
(proszę uczulić na to wasze kobiety i dzieci)
Ludzie naturalnie boją się ognia, więc krzyczy się: "pożar" i/lub "ogień" ludziska wyjdą do okien sprawdzić gdzie i co się pali czy blisko mnie, czy muszę ratować siebie i swoich bliskich, taki zabieg dezorientuje napastnika i powinien go spłoszyć...
Nie ma za co
Podstawy przetrwania w miejskiej dżungli mówią że:
(proszę uczulić na to wasze kobiety i dzieci)
Ludzie naturalnie boją się ognia, więc krzyczy się: "pożar" i/lub "ogień" ludziska wyjdą do okien sprawdzić gdzie i co się pali czy blisko mnie, czy muszę ratować siebie i swoich bliskich, taki zabieg dezorientuje napastnika i powinien go spłoszyć...
Nie ma za co
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów