Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wygląda to jakby akcja działa się na terenie Ukrainy, więc nie można go nazwać "wyzwolicielem"
99% sadoli chuja wie co sie dzieje, nie znaja wogole genezy konfliktu, ni chuja nie kumaja co sie odpierdalalo na ukrainie, w jakim polozeniu jest Rosja i dlaczego musiala interweniowac.
Zabawne jak wiele tematow jest ogarnietych dzieki netowi i wiadomo co jest jebana propaganda - tak w tym przypadku wiekszosc powtarza slepo to co im powiedziano w mediach glownego scieku tak wiec teraz kazdy Rosjanin jest "kacapem" "wyzwolicielem" i "orkiem" (ktorzy tak naprawde CHUJA zlego zrobili Polsce i Polakom od wielu lat) a ukry zjezdzajace w milionach do Polski sa zajebisc i mamy ich calowac po nogach wraz z ich jebanym bandera...
99% sadoli chuja wie co sie dzieje
Za to 100% wie, żeś ruski trol, więc przestań kwiczeć
99% sadoli chuja wie co sie dzieje, nie znaja wogole genezy konfliktu, ni chuja nie kumaja co sie odpierdalalo na ukrainie, w jakim polozeniu jest Rosja i dlaczego musiala interweniowac.
Zabawne jak wiele tematow jest ogarnietych dzieki netowi i wiadomo co jest jebana propaganda - tak w tym przypadku wiekszosc powtarza slepo to co im powiedziano w mediach glownego scieku tak wiec teraz kazdy Rosjanin jest "kacapem" "wyzwolicielem" i "orkiem" (ktorzy tak naprawde CHUJA zlego zrobili Polsce i Polakom od wielu lat) a ukry zjezdzajace w milionach do Polski sa zajebisc i mamy ich calowac po nogach wraz z ich jebanym bandera...
ić stont, piana mi wyszla na ustach jak czytam twoje wypociny dziesiatki tysiecy ludzi pomordowanych w katyniu przewraca sie w grobie.
Narod mordercow, nie ma znaczenia kto jest gorszy ukrainiec czy ruski, rosja naruszla granice demokratycznego panstwa i to juz sie konczy twpje pole do dalszej dyskusji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów