Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wygląda to jakby akcja działa się na terenie Ukrainy, więc nie można go nazwać "wyzwolicielem"
99% sadoli c🤬ja wie co sie dzieje, nie znaja wogole genezy konfliktu, ni c🤬ja nie kumaja co sie odp🤬lalo na ukrainie, w jakim polozeniu jest Rosja i dlaczego musiala interweniowac.
Zabawne jak wiele tematow jest ogarnietych dzieki netowi i wiadomo co jest j🤬a propaganda - tak w tym przypadku wiekszosc powtarza slepo to co im powiedziano w mediach glownego scieku

99% sadoli c🤬ja wie co sie dzieje
Za to 100% wie, żeś ruski trol, więc przestań kwiczeć

99% sadoli c🤬ja wie co sie dzieje, nie znaja wogole genezy konfliktu, ni c🤬ja nie kumaja co sie odp🤬lalo na ukrainie, w jakim polozeniu jest Rosja i dlaczego musiala interweniowac.
Zabawne jak wiele tematow jest ogarnietych dzieki netowi i wiadomo co jest j🤬a propaganda - tak w tym przypadku wiekszosc powtarza slepo to co im powiedziano w mediach glownego scieku tak wiec teraz kazdy Rosjanin jest "kacapem" "wyzwolicielem" i "orkiem" (ktorzy tak naprawde C🤬JA zlego zrobili Polsce i Polakom od wielu lat) a ukry zjezdzajace w milionach do Polski sa zajebisc i mamy ich calowac po nogach wraz z ich j🤬ym bandera...
ić stont, piana mi wyszla na ustach jak czytam twoje wypociny dziesiatki tysiecy ludzi pomordowanych w katyniu przewraca sie w grobie.
Narod mordercow, nie ma znaczenia kto jest gorszy ukrainiec czy ruski, rosja naruszla granice demokratycznego panstwa i to juz sie konczy twpje pole do dalszej dyskusji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie