📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa nie wierze. Zobaczcie jaki on chwyt miał. Ja pierdole to co baran.
@Matuch90 - ja też nie wiem o co chodzi ale na wielu filmikach widziałem, że amerykanie tak chwytają gryf - widocznie u nich taka moda
a po co bozia mu dała przeciwstawny palec?
o kule... ale za to mam dobry motyw na przeprowwadzanie reanimacji: upuszczac poszkodowanemu sztange na klate lul
a ten murzyn z tyłu po co tam stał? popatrzeć? zjebał, bo nie zaasekurował
bez kciuków jest ciężej i idzie bardziej w przedramię, może chciał się przed kolegami popisać
Po to "małpi" chwyt żeby nadgarstki się nie męczyły bo ciężar jest lepiej rozkłądany na ręce i lepiej ćwiczone są mięśnie klaty (kwestia indywidualna).
Jak zwykle murzyn zjebał
chibius napisał/a:
Ok, możliwe że masz rację. Ale ja się pytam czy ten cwaniaczek robił serię że dzięki temu małpiemu chwytowi mu lepiej wejdzie czy wyciskał chuj wie ile żeby się pochwalić na YT? No właśnie kurwa. Piwo za tytuł.To tak zwany małpi chwyt.Wielu profesjonalistów go stosuje.
xleniwiec napisał/a:
może i nadgarstki się nie męczą ale klata boliPo to "małpi" chwyt żeby nadgarstki się nie męczyły bo ciężar jest lepiej rozkłądany na ręce i lepiej ćwiczone są mięśnie klaty (kwestia indywidualna).
xleniwiec napisał/a:
Po to "małpi" chwyt żeby nadgarstki się nie męczyły bo ciężar jest lepiej rozkłądany na ręce i lepiej ćwiczone są mięśnie klaty (kwestia indywidualna).
W takim razie zachęcam do nagrywania swoich treningów. Może nawet na Harda się dostaniesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów