📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kobiecy szósty zmysł(potocznie : intuicja) zadziałał znakomicie
krótkie streszczenie
Kobieca intuicja: definicja i podstawy naukowe
Intuicja nazywana jest czasami wewnętrznym kompasem lub szóstym zmysłem, a zdefiniować ją można jako przeczucie dotyczące różnych zdarzeń i rzeczy, a takżejako podejmowanie decyzji na podstawie swoich własnych odczuć i myśli. Zdaniem naukowców, kobieca intuicja odnosi się przede wszystkim do wysokiego poziomu spostrzegawczości i kojarzenia faktów.
krótkie streszczenie
Intuicja nazywana jest czasami wewnętrznym kompasem lub szóstym zmysłem, a zdefiniować ją można jako przeczucie dotyczące różnych zdarzeń i rzeczy, a takżejako podejmowanie decyzji na podstawie swoich własnych odczuć i myśli. Zdaniem naukowców, kobieca intuicja odnosi się przede wszystkim do wysokiego poziomu spostrzegawczości i kojarzenia faktów.
Skąd wiadomo, że zdarzało mu się to wcześniej?
ququa napisał/a:
kobiecy szósty zmysł(potocznie : intuicja) zadziałał znakomicie
krótkie streszczenie
W tym wypadku intuicja kobieca ograniczyła się tylko do tego, że "na pewno coś zapomniałam kupić"
Jak ciężarówa cofa, to piszczy i to dość głośno. Nie wiem czy każda, ale te nowsze chyba wszystkie to mają. Jeśli tak, to głucha pizda ma nauczkę albo słuchać piszczenia, albo nie trzymać słuchawek w uszach, jak się jest na jezdni.
Już nie wymyślajcie, bo wina tutaj jest jednoznaczna. Pan "zawodowy kierowca" nie umie cofać. Gdyby kobiety tam nie było to też by walnął w auto i pewnie szybko odjechał grając głupa, że jego tam w ogóle nie było.
"zawodowy kierowca"
Co za tępa dzida, nawet jak nie było pikania przy cofaniu to chyba ciężko nie usłyszeć silnika tira za plecami
Justynka99 napisał/a:
Gdyby kobiety tam nie było to też by walnął w auto i pewnie szybko odjechał grając głupa, że jego tam w ogóle nie było.
Baby nie ,, patrzą '' ONE lezą jak ćmy na ulicy. Wiem bo jestem kierowcą zawodowym. 90% kobiet nie rozgląda sie przed przejściem dla pieszych gdy maja zielone światło. Faceci to jest tylko połowa. To moje obserwacje z ulic. Wytłumaczysz mi to ? Sama pewnie też tak leziesz...
to jak oni tam jezdza to jest material na dlugi reportaz, pas rozpedowy np sluzy do wykonania pilnego telefonu, a prawy do zzjazdu ze skrzyzowania mozna wykorzystac i skoczyc do pizzerii na rogu
gdyby mi ktos opowiadal ciezko byloby uwierzyc, ale ja to widzialam
gdyby mi ktos opowiadal ciezko byloby uwierzyc, ale ja to widzialam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów