📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No kurwa, kto nigdy nie jechał wkurwiony slalomem Tylko trzeba umieć odpuścić a potem na światłach zrównać się z wyprzedzonymi
Kutazz napisał/a:
No kurwa, kto nigdy nie jechał wkurwiony slalomem Tylko trzeba umieć odpuścić a potem na światłach zrównać się z wyprzedzonymi
Wydawało mi się że każdy myślący człowiek.
Patologia na ulicy teraz jeszcze zima wkracza będzie więcej wypadków ^^
I jeszcze janusze co będą dopiero w lutym wymieniać opony pomimo że już w grudniu śnieg sypał bo nie wiedział że tak szybko śnieg spadnie.
i co roku ta sama śpiewka....
I jeszcze janusze co będą dopiero w lutym wymieniać opony pomimo że już w grudniu śnieg sypał bo nie wiedział że tak szybko śnieg spadnie.
Quassar napisał/a:
Patologia na ulicy teraz jeszcze zima wkracza będzie więcej wypadków ^^
Wstawaj, zesrałeś się
No debil skończony chuj mu na imieniny i rózga pod choinkę. Ale mogłeś to wstawić bez tego gówna zamiast dźwięku, takie coś to Stefany niech sobie słuchają w Upalandzie.
Mam nadzieję, że jego ojciec mu nie odpuści i będzie musiał mu oddać co do grosza
Niech save wczyta i po problemie.
Kutazz napisał/a:
Najbardziej nadaje się do tego auto z napędem na 4 koła. Miałem Subaru i to łatwizna była zabawa i bułka z masłem . Proste jak dupczenie . W mocnej ośce potrzebowałem już więcej miejsca i dupcia już nie nadrabiała mi tak fajnie .
Kiedyś podobnie jechałem jak mi się pedał gazu zaklinował w podłodze podczas wyprzedzania na takiej samej drodze
Od tamtego czasu kupuje tylko oryginalne albo dedykowane do samochodu dywaniki. Dywaników uniwersalnych nie polecam
Od tamtego czasu kupuje tylko oryginalne albo dedykowane do samochodu dywaniki. Dywaników uniwersalnych nie polecam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów