📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jedna z niewielu rzeczy która w TV nie odmużdża
I will wear you like a condom.
Widziałem to w TV, a to ma kupe piw... tyle przegrać
Chciałeś zagrać cwaniaka, ale Ci nie wyszło. Zwróć uwagę na kontekst w jakim zostało napisane słowo "stuł". Niepodważalnie chodziło tutaj o blat na 4 nogach, a nie o rodzaj szarfy zakładanej przez kapłana. Gościu, więc zrobił błąd pisząc stuł, a ten drugi go poprawił. Ronaro wcale nie negował istnienia tego słowa.
server21 napisał/a:
Chciałeś zagrać cwaniaka, ale Ci nie wyszło. Zwróć uwagę na kontekst w jakim zostało napisane słowo "stuł". Niepodważalnie chodziło tutaj o blat na 4 nogach, a nie o rodzaj szarfy zakładanej przez kapłana. Gościu, więc zrobił błąd pisząc stuł, a ten drugi go poprawił. Ronaro wcale nie negował istnienia tego słowa.
od dzis cala polska zna wzor chemiczny kwarcu
[ Komentarz dodany przez: RutQ: 2013-11-06, 22:08 ]
Cenzura brzydkich słów nie jest glamur.
Ale za to maczetą przez plecy jest jak najbardziej "glamur"
[ Komentarz dodany przez: RutQ: 2013-11-06, 22:08 ]
Cenzura brzydkich słów nie jest glamur.
Ale za to maczetą przez plecy jest jak najbardziej "glamur"
Postawiłem 3000 piwo, mogię umrzyć spokojnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów