Dobra dobra, ale z jakiego powodu goście (i nie nazywajcie ludzi cebulakami, patolami czy czymś innym - do patoli im daleko z tego co widzę na filmie a brak pieniędzy nie świadczy o wartości człowieka...) krzyczeli do niego: "ty złodzieju jebany", "a przyjechać tutaj to miałeś za co?", "wypierdalaj stąd" itd itd. Widać mają do niego pretensje, w komentarzu mowa o dziecku więc może chodzi o alimenty itp. Ogólnie pewności o co chodzi nie mam, ale widziałem jedno: szczere oburzenie gości, ton głosu krzyczący bezradnością/frustracją, próbę odpłacenia mu za coś. Do tego dorzucam gościa, który wygląda jak pizda, ma złoty zegarek i mercedesa oraz wygląda/zachowuje się jak tępa pizda. Prawdopodobne jest więc, że gość zasłużył na to co otrzymał. Nawet postawa policjantów o tym świadczy, weźcie pod uwagę jak spokojni oni są do chłopaków a chłopaki ich nawet palcem nie kiwną. Policjant też człowiek i swoje własne sumienie ma, może byli po stronie chłopaków i stąd taka reakcja. Jak dla mnie by się zgadzało. Że autor sam wrzucił film, cóż, najczęściej skurwysyny, które okradają innych same mają pretensje do innych, biednych ludzi mają za ścierwo i oczekują, że prawo będzie po ich stronie gdy będzie potrzebne.
Policjanci pizdami więc nie są, pizdami na filmie to są te dwie pizdy w samochodzie gdzie kumpel/znajomy obrywa a oni siedzą.
Od cebuli to się odpierdolcie bo jest zajebista - dobra praktycznie do wszystkiego a i na przeziębienie pomoże.
Mi jedynie szkoda jest tych ludzi z wiosek bo urodzili się w miejscu bez perspektyw, szans na dobrą edukację i możliwości. Tak, tak, gdyby chcieli to sami by się uczyli, wyjechali na swoje ciężko zapierdalali, zrobili studia i wiele osiągnęli - ale na tej samej zasadzie każdy, kto urodzi się w dużym mieście powinien zostać milionerem, no przynajmniej prezesem dobrej spólki...
@up no kurwa mać, jak można nazywać biednych ludzi zwierzyną? a bo agresywni? a jakbyś się kurwa zachowywał gdyby ten gość np. załatwił twoją babcię metodą na wnuczka? Dyskutowałbyś z nim przy kawie o tym jak kurwa możne zrekompensować szkody, które jej wyrządził?