Upala swoje bachory
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Upala swoje bachory
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na kolejne urodziny crack wjedzie
BarmanInternetu napisał/a:
Na kolejne urodziny crack wjedzie
A może nam się poszczęści i nie dożyją kolejnych urodzin.
no bardzo śmieszne,... a wiesz ze narkotyki w Afryce są dosyć często używane tylko po to żeby dzieciaki nie czuły się głodne? wystarczy poczytać ...
Critic4ll napisał/a:
no bardzo śmieszne,... a wiesz ze narkotyki w Afryce są dosyć często używane tylko po to żeby dzieciaki nie czuły się głodne? wystarczy poczytać ...
Nie jestem expertem , ale to nie Afryka chyba. Wiesz że mahonie są nawet w Czechosłowacji? Ponoć w Atlantydzie tez ich widziano.
Źródło: internet
Przecie skun jeszcze nikogo nie zabił gorzej tylko że to dziecko zacznie wcześniej rapować
Critic4ll napisał/a:
filmik z USA , chociaż wiem , że czasem trudno odróżnić. No i taka dygresja jeszcze , odnosząc się do twojego afrykanskiskiego przykładu . Czy nie lepiej gowniarzowi kupić kaszy zamiast narkotyków? Ale rozumiem , że miałeś ciężkie dzieciństwo...
Critic4ll napisał/a:
Zielsko żeby nie czuć głodu? No zajebisty pomysł.
Przynajmniej jedzą a nie gadają ciągle, że nie są głodne, już nie mogą, nie smakuje im.
Słuchajcie Panowie ja się nie mam zamiaru kłócić z kimkolwiek z was, dla mnie to jest absurd albo patola lvl hard i bardziej jestem skłonny uwierzyć w tą pierwszą wersję, bo widziałem już takie filmiki .... Bambrych niestety tak robią a żeby było śmieszniej podobno to działa... Gorgy bez urazy do Ciebie ale wyobraź sobie że nie masz tesco pod nosem wiem że to trudne... patrząc na to w którym kierunku świat idzie to ja już chyba powiem pass
Critic4ll napisał/a:
wystarczy
Kurwa nie mamy co żreć to kupie dizeciakowi grandzie albo kurwa cracka by nie czuł się głodny?
To wytłumacz mi to po chuj wysyłamy misje humanitarne itd do tej zajebanej Afryki skoro oni Wolą jebać sobie blanta na śniadanie ?
No i elegancko, niech wytruje to gówno zanim wyrośnie. Ja bym to deratyzował co prawda całe to mieszkanie, od razu by się odszczurzyło też od dużych
Bambrych napisał/a:
Zielsko żeby nie czuć głodu? No zajebisty pomysł.
A wiesz, że narkotyki to nie tylko zielsko?
I tych sześciu, co Ci piwa postawiło, też zapytam. Wiecie o tym?
baronturbina napisał/a:
Nie jestem expertem , ale to nie Afryka chyba. Wiesz że mahonie są nawet w Czechosłowacji? Ponoć w Atlantydzie tez ich widziano.
Pewnie, wystarczy spojrzeć na współczesne kino, nawet rycerze króla Artura są czarni.
Co do Atlantydy, podobno w lodach Arktyki odkryto prehistorycznego czarnego Eskimosa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów