📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W polskich realiach dostał by mandat za spowodowanie wypadku ^^
a koleś wymusiłby na sprawcy odszkodowanie za straty moralne...
a koleś wymusiłby na sprawcy odszkodowanie za straty moralne...
akcja - reakcja w pięknym wydaniu
Tylko szkoda, że u nas jest tak jak napisał jogarak2
Tylko szkoda, że u nas jest tak jak napisał jogarak2
przecież to czarnuchy są, co to za gówno?
bardzo dobrze!
Sam bym kupił typowi kratę zimnego piwa! Piękna wzorowa akcja.. jebać złodziei.
Zawsze powtarzam nas jest więcej niż tych jebanych bandziorów.
tyle ludzi, każdy chciał pokopać
niezła byłaby z nich reprezentacja narodowa w piłce nożnej
niezła byłaby z nich reprezentacja narodowa w piłce nożnej
Zdziwiłem się na początku, drugi koleś z komarka zaczął spierdalać ile sił i nie pomógł kompanowi. Wiedział już, że zaraz będzie miał mortal combat z całym zbiorowiskiem :]
Co to za kraj? Jaka piękna postawa społeczna, kolesia napadają, drugi postanawia mu pomóc i rozjezdza rabusiów, zaraz za nim zatrzymuje się następne auto by pomóc, jakaś babka biegnie z telefonem i dzwoni zapewne na policje. Kilka innych osób też podbiega pomóc. U nas jak ktoś widzi że kogoś leją to odwraca głowę w drugą stronę i udaje że nic nie widzi albo od razu spier***a gdzie pieprz rośnie.
Za taką postawę piwo!
Za taką postawę piwo!
komentarz na wykopie
"Złodziej okradł, w odwecie został potrącony i pobity przez rodzinę okradzionego. Zmarł na skutek rozległych obrażeń głowy"
"Złodziej okradł, w odwecie został potrącony i pobity przez rodzinę okradzionego. Zmarł na skutek rozległych obrażeń głowy"
Od 38 s. Paczeć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów