...ale jak masz pecha, nic nie poradzisz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
...ale jak masz pecha, nic nie poradzisz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
trzeba byc przewidującym .............................................................i jezdzic rosomakiem
Ale obczajcie jaki kurwa strzał życia, że akurat miał kamerkę w takiej chwili.
Drogi lepsze niż u nas, bo to nasz polski asfalt! Teraz już widać gdzie Bruksela sprzedała asfalt od Tuska.
Shotterr napisał/a:
Bez jaj to do wyhamowania było.
Wtedy by pieniążki z ubezpieczenia nie wpadły
Gdyby po ludzku prawą stroną jeździli toby koła do rowu trafiły...
Przecież miał dużo czasu na reakcję, wystarczyło lekko przyhamować. Wzrok pewnie był w telefonie, bo na pewno nie na drodze
_Yarko_ napisał/a:
pecha
Chujowej baletnicy przeszkadza i rombek u spódnicy. Typ nawet hamulca nie dotknął
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów