📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
przeginasz stary i mam nadzieję że dostaniesz bana
sorry,nie zauważyłem że jesteś damski ch#j...
sorry,nie zauważyłem że jesteś damski ch#j...
To lubię...pierwszy raz na sadistic'u dzisiaj i uśmiech od ucha do ucha
codziennie zmagam się z tym skurwysynem ! musze szybciej fajke z kawa zrobic i rzeczywiscie znika
Jeśli twierdzisz że przyczyną wzwodu jest baton to musisz być bagą bądź ciotą.Kwejk to twój stary a jaranie się stolcem to pedalstwo
Co ty tu kurwa robisz panie poważny, idź lepiej wikipedie poprawiać. U Ciebie stolec jest jedynie przyczyną mega zatwardzenia które spowodowało niedotlenienie mózgu
jakubczyk1985 napisał/a:
Jeśli twierdzisz że przyczyną wzwodu jest baton to musisz być bagą bądź ciotą.Kwejk to twój stary a jaranie się stolcem to pedalstwo
Ło kurwa. Jekspert na sadolu.
Dzięki za wytłumaczenie.
Jaciepierdole pierwszy raz widzę że ktoś się bierze za przeglądanie sadola - na poważnie - hehe Jakubczyk1985 - radzę ci coś zmienić w swoim szarym i nudnym świcie bo kurwa stary ale wykorkujesz kiedyś. Jak ktoś opowiada żart o tym jak przychodzi lis do borsuka to też się dopierdalasz bo przecież zwierzęta nie mówią?? Kurwa... może stolec u ciebie nie wywołuje sytuacji erekcyjnych a konsumpcyjne cholera nie wiem ale nie podoba się mnie to.
Radze popuścić pasa bo se osrasz kutasa- taki wierszyk z mojej strony.
Dziękuje dobranoc - precz z komuną i żydostwem i TVNem
Amen
Radze popuścić pasa bo se osrasz kutasa- taki wierszyk z mojej strony.
Dziękuje dobranoc - precz z komuną i żydostwem i TVNem
Amen
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów