📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Łańcuchem do kuchenki, takim, żeby tylko do zlewu mogła sięgnąć. Córeczka tatusia, z ryjem chupacabry.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Jak babka ma taką śmieszną, "transowatą" facjatę to powinna ją ukrywać pod długimi włosami, a nie golić łeb na punka.
W pierwszej chwili myślałem, że to PINK o_O
2:14 Boruc?
Zawsze myslalem ze w programach tego typu wlasnie o to chodzi aby jak najlepiej wzorowac sie na wykonywanych artystach, a ci cos plota o wlasnej osobowosci po przesluchaniu 15 sekund .... hipokryzja pewlna geba ps. zawsze myslalem ze x factor to cos jak fear factor :x
Nie ma za chuja charyzmy i GŁOSU ale... Na chuj hejtować dziewczynę za to, że robi to co sprawia jej przyjemność i przy okazji innych nie krzywdzi?
I co z tego, że się na kimś wzoruje. To nie znaczy, że nie ma własnej osobowości. To właśnie jest CZĘŚĆ jej osobowości.
@Jai A ciebie przyczepić łańcuchem do dna oceanu tak, żebyś pierwszego dnia miał ryj nad powierzchnią wody, a później nagle pod
CHWILĘ PÓŹNIEJ:
O kurwa! Właśnie obejrzałem do końca... Zajebać babsko
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
I co z tego, że się na kimś wzoruje. To nie znaczy, że nie ma własnej osobowości. To właśnie jest CZĘŚĆ jej osobowości.
@Jai A ciebie przyczepić łańcuchem do dna oceanu tak, żebyś pierwszego dnia miał ryj nad powierzchnią wody, a później nagle pod
CHWILĘ PÓŹNIEJ:
O kurwa! Właśnie obejrzałem do końca... Zajebać babsko
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
@ UP
Część jej osobowości to to, że się na kimś wzoruje? Pierdolenie. Jak się na kimś wzoruje do tego stopnia, że jest identyczna, to nie jest to jej osobowość a tego wzoru. I nie hejtowali jej, tylko powiedzieli dość kulturalnie co myślą. A ona się zachowała jak rozkapryszona mała kurewka.
Przykuj mnie, przykuj, zostałbym syrenkiem i ruchał delfinki :O
CHWILĘ PÓŹNIEJ:
O kurwa! Doczytałem do końca.. to co, przykujesz?
Część jej osobowości to to, że się na kimś wzoruje? Pierdolenie. Jak się na kimś wzoruje do tego stopnia, że jest identyczna, to nie jest to jej osobowość a tego wzoru. I nie hejtowali jej, tylko powiedzieli dość kulturalnie co myślą. A ona się zachowała jak rozkapryszona mała kurewka.
Przykuj mnie, przykuj, zostałbym syrenkiem i ruchał delfinki :O
CHWILĘ PÓŹNIEJ:
O kurwa! Doczytałem do końca.. to co, przykujesz?
@Jai
A przebierzesz się za syrenka?
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
A przebierzesz się za syrenka?
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów