📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Sama pewnie chapie dzidę co wieczór, a tu na wymioty ją zbiera, bo koleś pomachał jej ze sceny
Pierdolone aktoreczki. Jak łykają co wieczór i nie tylko, po same jaja, to jest ok, ale jak na scenie facet pomacha nieco fujarka, to "o mój boże, to obrzydliwe".
W Polsce to by od razu do niego wyskoczyło paru ochroniarzy i go porządnie okopali.
Nicole już nie takie dzidy chapała, więc tylko teatralnym gestem udawała, że ją to brzydzi
hmmm, mój rozmiar
czekaj, zrobimy przymiarkę
(to wibra jest, żeby mi ktoś nie zarzucił harda)
To oni nie mają tam tych przycisków by zakończyć występ? Czy po prostu ten "rozmiar " ich tak zaskoczył?
każdy chciał popatrzeć ale musieli poudawać, że ich to mierzi. A ta co wyszła pewnie dlatego, bo chciała zadzwonić do męża z gratulacjami, że jednak ktoś ma jeszcze mniejszy
Opuścił spodnie: zaskoczenie i obrzydzenie, ale patrzą dalej. Założył spodnie. I co wtedy się stało? Cóż za niesamowity zwrot akcji, znowu je opuścił! Zaskoczenie jury jeszcze większe, no bo przecież nikt się nie spodziewał, że on to zrobi!
A te baby to taka sama żenada jak u nas.
A te baby to taka sama żenada jak u nas.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów