📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Tylko jedna rzecz - Wolverine ma szkielet z adamantium i zdolność bardzo szybkiej regeneracji, więc nie ma chuja żeby obcy z niego wyszedł. Zęby by sobie połamał prędzej
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
A Obcy to wyłaził z klatki piersiowej, czy z brzucha? Jak z klaty to iście tak jak mówi Bong, łeb by sobie rozjebał próbując się wydostać. No ale jak z brzucha... Wolverine szybko by się zregenerował i rozdeptał skurwysynka
Alien to jedna z najlepszych "postaci" kina s-f. Wygląd jego przekosmiczny. A kto sądzi inaczej ten manga i anime.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
"Niewrażliwy"... Czyli, że się nie wzrusza? Węszę chujowe tłumaczenie.
androgenius napisał/a:
Alien to jedna z najlepszych "postaci" kina s-f. Wygląd jego przekosmiczny. A kto sądzi inaczej ten manga i anime.
Podoba mi sie uzycie manga i anime zamiast ciota i chuj
androgenius napisał/a:
a kto manga i anime, ten ciota i chuj
z wolverina to nie mógł wyleźć przez klatkę ale bez problemu mógł wyjść przez brzuch lub przez dupę.
smyndryl napisał/a:
A Obcy to wyłaził z klatki piersiowej, czy z brzucha? Jak z klaty to iście tak jak mówi Bong, łeb by sobie rozjebał próbując się wydostać. No ale jak z brzucha... Wolverine szybko by się zregenerował i rozdeptał skurwysynka
Obcy miał kwas zamiast krwi, chuj wie co za kwas - pewnie jakiś kurwa kosmiczny kwas, więc dlaczego niby adamantium miałby nie przepalić ?
Ponieważ w uniwersum Marvela adamantium jest metalem niezniszczalnym.
W uniwersum Aliena kwasior xencia przepala wszystko.
"Alien blood is an extremely potent acid and is capable of corroding on contact almost any substance with alarming speed."
W wolnym tłumaczeniu: "Krew Aliena to bardzo silny kwas zdolny błyskawicznie rozpuścić PRAWIE każdy materiał".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów