Czyli jak zryć bratu psychike
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
a w piaskownicach od paru lat pustki..
Pamiętam jak się bawiło w gagarina na huśtawce okrecając kolegów do okoła to była frajda.
Teraz to starsi siedzą na placach zabaw i piją piwa itd. bo wiedzą że tam policija nie podjedzie
Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
btw - ten filmik słodki jest - widać, że wredny braciszek
Piwo za inwencję twórczą ;D
btw - ten filmik słodki jest - widać, że wredny braciszek
Piwo za inwencję twórczą ;D
Piwo za opętańczy śmiech na końcu
piwo za nic.
w jakiego gagarina na trzepaku sie bawiles? ja tam pamietam kolejarza ;p ale nie gagarina
No a ciekawa jaka byłaby wasza reakcja gdyby was od komputera tak odciągali
Krzesła poszły by w ruch.
ten gość ma jeszcze pare fajnych filmików z bratem. niestety nie pamiętam jego nicku. wpiszcie w youtubie jacob turn off the xbox i wejdźcie na profil tgo gościa. masakra
No a ciekawa jaka byłaby wasza reakcja gdyby was od komputera tak odciągali
odwiedził bym moją dziewczynę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów