📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ogólnie za dużo wszystkie dla chłopaczka.
Ale czy czasem,starszy braciszek nie robił już tego typu żartów,bo wydaje mi się,że widziałem już coś z tej serii?
Ale czy czasem,starszy braciszek nie robił już tego typu żartów,bo wydaje mi się,że widziałem już coś z tej serii?
Ja pierdziele, co za wuwuzela na grubych nóżkach
Palce gryźć, ściany bić
Ty nie dostaniesz nigdy jej.
Lepiej zabij ją
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
no a co jak ktoś wam coś rozwalił co lubicie np. gitarę albo laptopa to co każdy z was by pewnie wypił piwo i podziękował komu kto to zrobił .
Darth Revan napisał/a:
@up
Lepiej codziennie sobie pooglądac "sadola" (choc 2h to ciut dużo) niż oblegac takie syfy dla mas jak facebook czy nk bądź no-life`owac w MW2. U mnie to tak robota spotkania ze znajomymi\spacery z dziewczyną a później troszkę na kompie posiedzę(sadol, e-booki muza) Wszystko jest dla ludzi, ale ten gówniarz to przeginka takiemu to aby strzał ostrzegawczy w potylice:)
@0:55-1:01
Idealny odgłos skrzypiących drzwi do podłożenia w jakimś horrorze.
Sugeruję:
1. Przestać szczekać.
2. Jeśli pierwsze się nie podoba, to:
3. Wypierdalać.
Idealny odgłos skrzypiących drzwi do podłożenia w jakimś horrorze.
3. Wypierdalać.
W jednym filmiku płakał jak kazali mu wyłączyć konsolę, ze koledzy już nie pozwolą mu dołączyć do sesji. To już IMO nie jest normalne
Tak w ogóle to nowy jestem
Ciastecjusz napisał/a:
To pewnie ma coś wspólnego z tym:
Starszemu bratu należy się ostre lanie za przerwanie gry w Halo (a co za tym idzie, osłabienie drużyny!), niezależnie od sytuacji.
Rzekłem.
Rzekłem.
coval napisał/a:
@kruger jakby mi ktos by cos rozpierdolil to wymagalbym odkupienia albo sam bym mu cos rozjebal a nie darł morde na cała chate i sie rzucal jakby mial padaczke
Coval ty jak byłeś dzieckiem to na pewno jak ktos CI cos zabrał to taki gangster i napierdalałeś każdego ...
Mama smoka zabierała i w płacz .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów