📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogólnie za dużo wszystkie dla chłopaczka.
Ale czy czasem,starszy braciszek nie robił już tego typu żartów,bo wydaje mi się,że widziałem już coś z tej serii?
Ale czy czasem,starszy braciszek nie robił już tego typu żartów,bo wydaje mi się,że widziałem już coś z tej serii?
no a co jak ktoś wam coś rozwalił co lubicie np. gitarę albo laptopa to co każdy z was by pewnie wypił piwo i podziękował komu kto to zrobił .
Darth Revan napisał/a:
@up
Lepiej codziennie sobie pooglądac "sadola" (choc 2h to ciut dużo) niż oblegac takie syfy dla mas jak facebook czy nk bądź no-life`owac w MW2. U mnie to tak robota spotkania ze znajomymi\spacery z dziewczyną a później troszkę na kompie posiedzę(sadol, e-booki muza) Wszystko jest dla ludzi, ale ten gówniarz to przeginka takiemu to aby strzał ostrzegawczy w potylice:)
@0:55-1:01
Idealny odgłos skrzypiących drzwi do podłożenia w jakimś horrorze.
Idealny odgłos skrzypiących drzwi do podłożenia w jakimś horrorze.
W jednym filmiku płakał jak kazali mu wyłączyć konsolę, ze koledzy już nie pozwolą mu dołączyć do sesji. To już IMO nie jest normalne
Tak w ogóle to nowy jestem
Ciastecjusz napisał/a:
To pewnie ma coś wspólnego z tym:
Starszemu bratu należy się ostre lanie za przerwanie gry w Halo (a co za tym idzie, osłabienie drużyny!), niezależnie od sytuacji.
Rzekłem.
Rzekłem.
coval napisał/a:
@kruger jakby mi ktos by cos rozpierdolil to wymagalbym odkupienia albo sam bym mu cos rozjebal a nie darł morde na cała chate i sie rzucal jakby mial padaczke
Coval ty jak byłeś dzieckiem to na pewno jak ktos CI cos zabrał to taki gangster i napierdalałeś każdego ...
Mama smoka zabierała i w płacz .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów