W nazwiązaniu do wczorajszego "pokazu" nowego Xboxa internauta zrobił "podsumowanie" najczęściej padających wyrazów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O jakości tej konferencji najlepiej świadczy duży skok akcji Sony. PS4 ma leszpe exy, ładniejszą oprawę (Deep Down!), nie blokuje używek i daje szanse odpalenia swoich ulubionych gier z PS3 (przez streaming za drobną opłatą). Sony wygrało już na starcie.
Pierdole, jaka indoktrynacja. Normalnie działają chyba na podświadomość wypowiadając taką ilość tych samych słów, bo od razu mam ochotę włączyć TV i zagrać w Call of Duty.
Xbox go home, you're drunk.
Instalacja używanych gier na Xbox One będzie płatna. Brak kompatybilności wstecznej z grami kupionymi na Xboksa 360. To główne zarzuty wobec nowej konsoli Microsoftu
Chyba ich pojebało
Chyba ich pojebało
Niestety Microsoft przekombinował i tylko utwierdził mnie w przekonaniu że Xbox jest dla tłustych hamerykanów którzy mają problem z przesunięciem kciuka w lewo i w prawo. Jeżeli miałbym teraz wybierać to PlayStation 4 definitywnie. ~Suty_dziobaka to dobrze podsumował. Dodam jeszcze że po konferencji Microsoft akcję firmy spadły ale teraz znów się ustabilizowały.
kurwa mać, do czego jest teraz ten xbox? Bo z tej konferencji chuj z gier będzie i zaraz na iksboksa będzie tylko to jebane "kalodudi" -.-
Musze podziękować Microsoftowi za wspaniała prezentacje pokazującą jak słaby jest nowy Xbox, dzięki niej Sony odnotowało 5% wzrost w akcjach w ciągu kilku godzin po pokazie.
czyli ten caly xbox jet do oglądania tv?
kierownikmasarni napisał/a:
czyli ten caly xbox jet do oglądania tv?
pod warunkiem ze bedziesz mial internet 20mb lepiej kupic dekoder
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów