Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
XBOX troll
DMT • 2014-01-09, 6:18
Po komendzie "XBOX SIGN OUT" w Call of Duty Ghost, cofa cię do menu. Koleś dał sobie taki właśnie nick. Reakcje dobre

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o................e 2014-01-09, 14:24 1
ivankqu,
Kolego plazme 32 cale kupisz za 900zł teraz, xboxa nowego za 600zł takżę za 1,5 kafla masz komplecik do grania praktycznie
za samego pc trzeba dać te 2 kafle ponad, żeby miało ręce i nogi aczkolwiek i tak po pół roku będzie kaszana....
wkurwia mnie to napinanie dupy o konsole...kto na czym gra o ile w ogóle w coś gra to jego sprawa i tyle...
ja preferuje pierdolnąć się na wersalkę wygodnie przed TV i ponapierdalać w coś na xboxie od czasu do czasu, a nie ślęczeć w fotelu przed 18 calowym monitorkiem zmieniając ustawienia grafy kiedy zaczyna przycinać

Klemenza napisał/a:

W ogóle gra na konsoli w strzelanki to idiotyzm. Mordobicia, wyścigi, symulacje lotnicze czy platformówki no i kinect dla xklocka jak najbardziej

no dokładniej...w jakieś assasiny chuje muje tego typu dużo lepiej się gra na konsoli niż na pc...fps fakt porażka
Zgłoś
ryba1991 2014-01-09, 15:19
Jebac CODA!!!!!!!!!! Battelfield 3 RZADZI!!!!!!
Zgłoś
R................y 2014-01-09, 15:37
eee myślałem że wywołam większą burzę komentarzem, czyli sadole w Kotlety of Duty nie grajo !
Zgłoś
StrowO 2014-01-09, 16:19
co to by był za dzień bez spinania dupki xD
Zgłoś
Matuus 2014-01-09, 16:19
opusative@
Rotfl. Przecież w konsoli siedzą praktycznie te same komponenty co w xboxie. Za 2 kafle, oprócz monitora można na luzie złożyć sprzęt, którego nie będzie trzeba jeszcze długo wymieniać i grać na wysokich ustawieniach : )
Zgłoś
Dzoyo 2014-01-09, 16:35
Cod nie jest taki zły, tylko miałem szczęście, że pożyczyłem konto steam z codem, bo bym się wkurwił gdyby te gówno było na moim
Zgłoś
dmnkzl 2014-01-09, 16:39
Mówicie że w CS dzieci nie ma, tak kurwa nie ma bo ta gra jest tak stara, że dzieci które obecnie trollują w internecie jej nie znają. Pamiętam początki, gdy CS był najpopularniejszą strzelanką, też pełno było dzieciaczków, sam sie do nich wtedy zaliczałem, jednak nie stać mnie było na mikrofon, a rodzice mi nie kupili bo po co mi?
Co do grających szczeniaków, to nie każdy jest słaby i nie ma pojęcia o grze.
Sam pogrywam od czasu w WoT, i niejaki NewMultiShow - 15 latek, zarabia juz swoje pierwsze pieniądze na arenach międzynarodowych. Kwoty oscylujące w granicach 1000 euro nie sa małymi kwotami, pewnie nie ma stałęgo dochodu, a takie nagrody zdarzają się mu raz na 2-3 miesiące, to jednak jak na 15 latka, 4k zł w ciągu 2 miesięcy to sporo, pewnie więcej niż niejednego z was tutaj, pracującego na kasach czy jakichś państwowych posadkach typu sprzątanie po szpitalach.
Zgłoś
pATRYKOify 2014-01-09, 17:03
Battlefield 4 moim zdaniem rozjebał wszystkie cody razem wzięte. Dużo możliwości i zajebista zabawa w sieci
Zgłoś
o................e 2014-01-09, 17:44
Matuus,
co prawda ja pc kupowałem jak dobrze pamiętam jakieś 4 lata temu a dałem chyba 1800zł i w sumie nie powiem wiele gierek śmigało aczkolwiek już wtedy trafiały się takie które na wysokich się cięły, nie narzekam na PC bo używam go w sumie do internetu jedynie, a gram raz na pół roku na konsoli. Teraz znajomy brał monitor chyba 21cali dał 500zł około także no na pc sensownego żeby nie inwestować w niego przez najbliższe półtora roku trzeba te ponad 2 kafle dać + monitor także w 3 się zamyka. Dobry pc wiadomo fajna sprawa aczkolwiek dużo droższa niż konsola.
Co do napin na temat CoDa to 1,2,5(world at war) były naprawdę fajne bo 2wś i można było się dopatrzeć sensu jakiegokolwiek w grze, natomiast produkcje jak 4 wzwyż dla mnie kompletna kaszana....
Zgłoś
niemakurwanazw 2014-01-09, 17:45
@mmaakkss
spierdalaj?
Zgłoś
b7kj 2014-01-09, 19:23
opusative,

Weź powtórz, bo chyba Cię kurwa nie rozumiem. Pierwszy Modern Warfare jest pozbawioną sensu kaszaną ? Nie mam pytań.
Zgłoś
topol817 2014-01-09, 19:59 2
opusative napisał/a:

wkurwia mnie to napinanie dupy o konsole...kto na czym gra o ile w ogóle w coś gra to jego sprawa i tyle...

opusative napisał/a:

ja preferuje pierdolnąć się na wersalkę wygodnie przed TV i ponapierdalać w coś na xboxie od czasu do czasu, a nie ślęczeć w fotelu przed 18 calowym monitorkiem zmieniając ustawienia grafy kiedy zaczyna przycinać

Aha, czyli wkurwia cie napinanie dupy o konsole, ale sam pieprzysz głupoty o PC. Brawo, jebany hipokryto
Zgłoś
ellsworth 2014-01-09, 23:33
Czy ta gra nie jest przypadkiem od 16 albo 18 lat? Skoro mają taką technologię słuchania głosu to powinna rozpoznawać dzieciarnię przed mutacją i robić właśnie 'sign out'.
Zgłoś
o................e 2014-01-10, 21:33
topol817 napisał/a:

Aha, czyli wkurwia cie napinanie dupy o konsole, ale sam pieprzysz głupoty o PC. Brawo, jebany hipokryto

widzę, ze teraz bardzo modne jest słowo hipokryta/hipokryzja...
widzisz mówiąc o PC miałem na myśli mojego własnego pc i mój mały monitorek
Zgłoś
lwRazor 2014-02-08, 15:23
CoD 4 to akurat klawa gierka, kupiłem oryginał (ofc multi) preorder i do tej pory gram. A jak ktoś wyskakuje z tym gównianym cs-em to nie mam pytań ^^
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem