Po komendzie "XBOX SIGN OUT" w Call of Duty Ghost, cofa cię do menu. Koleś dał sobie taki właśnie nick. Reakcje dobre
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ivankqu,
Kolego plazme 32 cale kupisz za 900zł teraz, xboxa nowego za 600zł takżę za 1,5 kafla masz komplecik do grania praktycznie
za samego pc trzeba dać te 2 kafle ponad, żeby miało ręce i nogi aczkolwiek i tak po pół roku będzie kaszana....
wkurwia mnie to napinanie dupy o konsole...kto na czym gra o ile w ogóle w coś gra to jego sprawa i tyle...
ja preferuje pierdolnąć się na wersalkę wygodnie przed TV i ponapierdalać w coś na xboxie od czasu do czasu, a nie ślęczeć w fotelu przed 18 calowym monitorkiem zmieniając ustawienia grafy kiedy zaczyna przycinać
no dokładniej...w jakieś assasiny chuje muje tego typu dużo lepiej się gra na konsoli niż na pc...fps fakt porażka
Kolego plazme 32 cale kupisz za 900zł teraz, xboxa nowego za 600zł takżę za 1,5 kafla masz komplecik do grania praktycznie
za samego pc trzeba dać te 2 kafle ponad, żeby miało ręce i nogi aczkolwiek i tak po pół roku będzie kaszana....
wkurwia mnie to napinanie dupy o konsole...kto na czym gra o ile w ogóle w coś gra to jego sprawa i tyle...
ja preferuje pierdolnąć się na wersalkę wygodnie przed TV i ponapierdalać w coś na xboxie od czasu do czasu, a nie ślęczeć w fotelu przed 18 calowym monitorkiem zmieniając ustawienia grafy kiedy zaczyna przycinać
Klemenza napisał/a:
W ogóle gra na konsoli w strzelanki to idiotyzm. Mordobicia, wyścigi, symulacje lotnicze czy platformówki no i kinect dla xklocka jak najbardziej
no dokładniej...w jakieś assasiny chuje muje tego typu dużo lepiej się gra na konsoli niż na pc...fps fakt porażka
eee myślałem że wywołam większą burzę komentarzem, czyli sadole w Kotlety of Duty nie grajo !
opusative@
Rotfl. Przecież w konsoli siedzą praktycznie te same komponenty co w xboxie. Za 2 kafle, oprócz monitora można na luzie złożyć sprzęt, którego nie będzie trzeba jeszcze długo wymieniać i grać na wysokich ustawieniach : )
Rotfl. Przecież w konsoli siedzą praktycznie te same komponenty co w xboxie. Za 2 kafle, oprócz monitora można na luzie złożyć sprzęt, którego nie będzie trzeba jeszcze długo wymieniać i grać na wysokich ustawieniach : )
Cod nie jest taki zły, tylko miałem szczęście, że pożyczyłem konto steam z codem, bo bym się wkurwił gdyby te gówno było na moim
Mówicie że w CS dzieci nie ma, tak kurwa nie ma bo ta gra jest tak stara, że dzieci które obecnie trollują w internecie jej nie znają. Pamiętam początki, gdy CS był najpopularniejszą strzelanką, też pełno było dzieciaczków, sam sie do nich wtedy zaliczałem, jednak nie stać mnie było na mikrofon, a rodzice mi nie kupili bo po co mi?
Co do grających szczeniaków, to nie każdy jest słaby i nie ma pojęcia o grze.
Sam pogrywam od czasu w WoT, i niejaki NewMultiShow - 15 latek, zarabia juz swoje pierwsze pieniądze na arenach międzynarodowych. Kwoty oscylujące w granicach 1000 euro nie sa małymi kwotami, pewnie nie ma stałęgo dochodu, a takie nagrody zdarzają się mu raz na 2-3 miesiące, to jednak jak na 15 latka, 4k zł w ciągu 2 miesięcy to sporo, pewnie więcej niż niejednego z was tutaj, pracującego na kasach czy jakichś państwowych posadkach typu sprzątanie po szpitalach.
Co do grających szczeniaków, to nie każdy jest słaby i nie ma pojęcia o grze.
Sam pogrywam od czasu w WoT, i niejaki NewMultiShow - 15 latek, zarabia juz swoje pierwsze pieniądze na arenach międzynarodowych. Kwoty oscylujące w granicach 1000 euro nie sa małymi kwotami, pewnie nie ma stałęgo dochodu, a takie nagrody zdarzają się mu raz na 2-3 miesiące, to jednak jak na 15 latka, 4k zł w ciągu 2 miesięcy to sporo, pewnie więcej niż niejednego z was tutaj, pracującego na kasach czy jakichś państwowych posadkach typu sprzątanie po szpitalach.
Battlefield 4 moim zdaniem rozjebał wszystkie cody razem wzięte. Dużo możliwości i zajebista zabawa w sieci
Matuus,
co prawda ja pc kupowałem jak dobrze pamiętam jakieś 4 lata temu a dałem chyba 1800zł i w sumie nie powiem wiele gierek śmigało aczkolwiek już wtedy trafiały się takie które na wysokich się cięły, nie narzekam na PC bo używam go w sumie do internetu jedynie, a gram raz na pół roku na konsoli. Teraz znajomy brał monitor chyba 21cali dał 500zł około także no na pc sensownego żeby nie inwestować w niego przez najbliższe półtora roku trzeba te ponad 2 kafle dać + monitor także w 3 się zamyka. Dobry pc wiadomo fajna sprawa aczkolwiek dużo droższa niż konsola.
Co do napin na temat CoDa to 1,2,5(world at war) były naprawdę fajne bo 2wś i można było się dopatrzeć sensu jakiegokolwiek w grze, natomiast produkcje jak 4 wzwyż dla mnie kompletna kaszana....
co prawda ja pc kupowałem jak dobrze pamiętam jakieś 4 lata temu a dałem chyba 1800zł i w sumie nie powiem wiele gierek śmigało aczkolwiek już wtedy trafiały się takie które na wysokich się cięły, nie narzekam na PC bo używam go w sumie do internetu jedynie, a gram raz na pół roku na konsoli. Teraz znajomy brał monitor chyba 21cali dał 500zł około także no na pc sensownego żeby nie inwestować w niego przez najbliższe półtora roku trzeba te ponad 2 kafle dać + monitor także w 3 się zamyka. Dobry pc wiadomo fajna sprawa aczkolwiek dużo droższa niż konsola.
Co do napin na temat CoDa to 1,2,5(world at war) były naprawdę fajne bo 2wś i można było się dopatrzeć sensu jakiegokolwiek w grze, natomiast produkcje jak 4 wzwyż dla mnie kompletna kaszana....
@mmaakkss
spierdalaj?
spierdalaj?
opusative,
Weź powtórz, bo chyba Cię kurwa nie rozumiem. Pierwszy Modern Warfare jest pozbawioną sensu kaszaną ? Nie mam pytań.
Weź powtórz, bo chyba Cię kurwa nie rozumiem. Pierwszy Modern Warfare jest pozbawioną sensu kaszaną ? Nie mam pytań.
opusative napisał/a:
opusative napisał/a:
Aha, czyli wkurwia cie napinanie dupy o konsole, ale sam pieprzysz głupoty o PC. Brawo, jebany hipokryto
Czy ta gra nie jest przypadkiem od 16 albo 18 lat? Skoro mają taką technologię słuchania głosu to powinna rozpoznawać dzieciarnię przed mutacją i robić właśnie 'sign out'.
topol817 napisał/a:
Aha, czyli wkurwia cie napinanie dupy o konsole, ale sam pieprzysz głupoty o PC. Brawo, jebany hipokryto
widzę, ze teraz bardzo modne jest słowo hipokryta/hipokryzja...
widzisz mówiąc o PC miałem na myśli mojego własnego pc i mój mały monitorek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów