Po komendzie "XBOX SIGN OUT" w Call of Duty Ghost, cofa cię do menu. Koleś dał sobie taki właśnie nick. Reakcje dobre
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobre dobre no ale nie zmienia to faktu - cioty w rurkach kupują xboxy...
Ten filmik tylko potwierdza że w COD graja niedojebane dzieci
Pomysł dobry, wykonanie dobre i ogólnie troll niezły. a CoD pozostawię bez komentarza.
Jak widać wbrew stereotypowi nie tylko Polska arena gier posiada masę grających dzieci. Co nie zmienia faktu @mmaakkss, że masz ich wyzywać tylko dlatego, że mają mniej lat od ciebie.
No cóż, kiedyś CoD trzymał jako tako poziom, a teraz... Kopalnia forsy z naiwnych dzieci.
@Dymekx
Bo gry od zawsze były tworzone z myślą o dzieciakach jako klientach...
Bo gry od zawsze były tworzone z myślą o dzieciakach jako klientach...
Dlatego mając 24 lata jak chcę w coś pograć to włączam CS 1.6, biorę swój serwer i gram z normalnymi ludźmi oscylującymi między 17-28 lat. Pierdolę te CODY i inne chujostwa.
Włączcie sobie CoD:UO, albo Aiona jak nie chcecie dzieci
Nie chcecie słyszeć dzieci to sobie wyłączcie chat głosowy lub tekstowy, tylko kurwa jak ich potem od noobów będziecie wyzywać
Templariusz Mariusz napisał/a:
No cóż, kiedyś CoD trzymał jako tako poziom, a teraz... Kopalnia forsy z naiwnych dzieci.
call of duty skończyło się na 2
Sayagin666 napisał/a:
dobre dobre no ale nie zmienia to faktu - cioty w rurkach kupują xboxy...
ból dupy idioty którego nie stać żeby kupić tą pierdoloną konsolę i dogina cale życie na pc...kupiłem xboxa prawie 2 lata temu i w sumie to stoi nie używane bo mi szkoda pieniędzy żeby kupować oryginalne gierki, nie kurwa nie noszę rurek i nie jestem pedałem mimo to posiadam xboxa dziwne nie ? W sumie kilku znajomych też jest zwykłymi przeciętnymi ludźmi a dopuścili się jak że pedalskiego czynu jakim było kupno xkloca....Ciężko pojąć, że ktoś woli pograć se od czasu do czasu na dużym ekranie telewizora w grę która chodzi płynnie nie wydając przeszło 2 kafli na dobrego pc ?
Cytat:
Ciężko pojąć, że ktoś woli pograć se od czasu do czasu na dużym ekranie telewizora w grę która chodzi płynnie nie wydając przeszło 2 kafli na dobrego pc ?
tylko, że jak nie masz dużego TV ani konsoli to i tak musisz wydać ponad 2k
aczkolwiek uważam, że lepiej sobie ponapierdalać na konsoli niż na PC ;D
W ogóle gra na konsoli w strzelanki to idiotyzm. Mordobicia, wyścigi, symulacje lotnicze czy platformówki no i kinect dla xklocka jak najbardziej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów