📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To musiała być niemała mikrofala, poza tym fajna różowa skarpetka.
O w mordę, dopiero po ostatnim zdjęciu skapowałem się, że to xbox bo nie przeczytałem tytułu. :O
Cytat:
To musiała być niemała mikrofala,
Też się nad tym zastanawiam, jak to było zorganizowane.
Ta, a na koniec zaniosa na gwarancje i powiedza ze sie przegrzał
UWAGA tylko dla dorosłych!!!
UWAGA tylko dla dorosłych!!!
Widać konsola fana Residen Evil
Czytałem kiedyś , że to jest/była limitowana wersja ale oficjalnie wydana. Jak dla mnie hardkor, chociaż nie chciałbym w nocy się obudzić do kibla przechodząc obok tego
Nagai napisał/a:
Czytałem kiedyś , że to jest/była limitowana wersja ale oficjalnie wydana. Jak dla mnie hardkor, chociaż nie chciałbym w nocy się obudzić do kibla przechodząc obok tego
i Ty wylądowałaś na sadisticu jak boisz się kawałka plastiku?
i trochę innych modyfikacji nie koniecznie po "mikrofali"
modyfikacja nie podoba mi się ale i tak piwo - bo tego nie widziałem
ktos pewnie chcial naprawic błąd 0020 i myslal ze zamiast recznika mikrofalowka bedzie lepsza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów