Przygotowania do XI zmiany PKW Afganistan.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie ważne że giną za interesy jakiś obcych skurczybyków - szacunek i chwała się naszym żołnierzom należy poza tym nie ma nas bata jesteśmy najlepsi a Ci którzy psioczą na naszych chłopaków w Afganie niech mają pretensje do siebie że wybrali rząd który wysyła tam nasze wojska. Salut!
Pytanie z innej beczki: jaka to nuta?
Jakbyś obejrzał do końca to zobaczyłbyś, że znajduje się tam nazwa tego kawałka (jak mnie wkurwia określenie nuta) i dowiedziałbyś się, że jest to Professor Kliq - Flip
Panie i panowie. Chciałbym coś wyjaśnić. Szanuję żołnierzy (sam byłem w ZSW) i wiem że wybrali sobie ciężki kawałek chleba. Na misję zagraniczną nie jest wcale tak łatwo się dostać (podstawą jest znajomość języka angielskiego). Ci, którzy się na nią decydują jadą dla kasy, a dla pieniędzy walczą najemnicy.
Inna sprawa że wysłanie polskich wojsk do Iraku i Afganistanu, moim zdaniem, trochę śmierdzi zbrodnią przeciwko pokojowi, a to już jest ścigane przez kodeks karny. Całe szczęście żyjemy w państwie prawa, czyli wszystko jest w najlepszym porządku.
Inna sprawa że wysłanie polskich wojsk do Iraku i Afganistanu, moim zdaniem, trochę śmierdzi zbrodnią przeciwko pokojowi, a to już jest ścigane przez kodeks karny. Całe szczęście żyjemy w państwie prawa, czyli wszystko jest w najlepszym porządku.
@ru_ziolo
Wiesz, że za takie coś możesz trafić za kratki? Niedouczona pi...
Wiesz, że za takie coś możesz trafić za kratki? Niedouczona pi...
Ranger napisał/a:
Facet, nie pierdol, ok ?
Będę pierdolił bo taką mam ochotę. To skoro tak łatwo według Ciebie jest tam jechać to czemu po ulicach nie chodzą sami pierdolnięci z Irakiem lub Afganistanem na karku, którzy polecieli za kasą? Szkolenia obojętnie jakie, czy chujowe czy nie, muszą przejść... więc w tym momencie sam pierdolisz
Cytat:
Będę pierdolił bo taką mam ochotę.
Też tak mówię twojej starej
Cytat:
To skoro tak łatwo według Ciebie jest tam jechać to czemu po ulicach nie chodzą sami pierdolnięci z Irakiem lub Afganistanem na karku, którzy polecieli za kasą?
Może dlatego, że wyjazd na misje zagraniczne jest ''dobrowolny'' ? No tak, pewnie tego nie wiedziałeś, bo gówniane masz pojęcie o temacie.
"Lubie" żołnierzy, jak to stwierdza większość ludzi wiedzących co się naprawdę dzieje na świecie są to "bezmózgie marionetki". Np nasi wojacy walczą za "wolność" Ameryki ! która to miała by nas totalnie w dupie gdyby cokolwiek nam zagrażało. Dzisiejsi żołnierze nie walczą za wolność kraju swojego czy też innego, walczą za to żeby zjebane spaślaki z USA mogły się dalej bogacić i wprowadzać terror w krajach arabskich.
Beznadziejna grafika, dźwięk też słaby w tej grze. Do Battlefielda 3 nie ma co porównywać bo i tak by przegrało. Po prostu polskie produkcja beznadziejnej gry.
Żołnierz polski walczy o wolność wszystkich narodów, ale umiera tylko dla Polski
ten kto myśli że wojna jest cooool i widowiskowa=nigdy nie był na wojnie
Uuuuu, taki strzelec na pojeździe to chyba ma najgorzej, jak siedzi w HMMWV za 2cm blaszką i tylko czeka na serie z kaemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów