📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak tylko zobaczyłem to gówno, wiedziałem że w filmie pojawi się jakiś czarnuch....
Bakus, chyba chciałeś napisać "Jak tylko zobaczyłem gówno, wiedziałem że w filmie pojawi się grupa innych chodzących gówien.
myślałem że sie rozjebie tym czy coś , ale gówno szkoda czasu na jakiegos jebanego asfalta i grubasa z bródką
Co w tym takiego sadystycznego? Samochód go nie pierdolnął, kół nie pogubił, stacja benzynowa nie wybuchła... Dupa, PIWA za to nie będzie !!!
Ta jebać mudżynów XD
czemu pod stacja paliw?
bo zaraz trzeba zatankować...
toc to bak w 5 min wpier**** xD
czemu pod stacja paliw?
bo zaraz trzeba zatankować...
toc to bak w 5 min wpier**** xD
kurwa nie myslalem ze na tej stronei bede kurwa ogladać quady
nie jestem wielkim fanem motoryzacji ale kurwa nie widze w tym nic sadystycznego
nie jestem wielkim fanem motoryzacji ale kurwa nie widze w tym nic sadystycznego
2 YouTub sie tu robi ..
ha7e no jak nie widać nic sadystycznego są przecież murzyny a murzyny to pierdoloni sadyści
@valadil dobra może lubisz quady albo murzynów, nie ważne ale nie wrzucaj więcej takich gówien
k*wa. Stado debili....
czemu niby opróżniony.... boże, to nie jest 1000Koni mechanicznych, tylko 1000 cm3 pojemności.
Pewnie teraz wyskoczy na mnie banda super znawców mówiących : " no co ty nie powiesz" ale taka prawda ze dopiero ode mnie sie tego dowiadujecie.
Taka anegdotka.
Pewnie teraz wyskoczy na mnie banda super znawców mówiących : " no co ty nie powiesz" ale taka prawda ze dopiero ode mnie sie tego dowiadujecie.
Taka anegdotka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów