Prawdziwy ninja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Patologia szydzi z patologii.
dafaq
Wy się śmiejecie, ale popatrzcie, jaki Yakamashi wysportowany jest.
Alkohol, czasem przerywnik z jedzeniem, a nie połamał się, ba - jeszcze firankę chciał poprawić.
Wielki szacun, mam nadzieję, że nie zamarznie podczas najbliższej zimy.
Alkohol, czasem przerywnik z jedzeniem, a nie połamał się, ba - jeszcze firankę chciał poprawić.
Wielki szacun, mam nadzieję, że nie zamarznie podczas najbliższej zimy.
Nagrywający ma strasznie wieśniacką manierę w głosie. Jak wszyscy, zresztą, z tamtych stron.
Catch_22
Jaką maniere? Chetnie bym sie dowiedzial, w koncu z Wloclawka pochodze.
Jaką maniere? Chetnie bym sie dowiedzial, w koncu z Wloclawka pochodze.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów