Może i mało sadystyczne, ale jak zobaczyłem jego granie na tych skrzypkach to mi kopara opadła. A do tego przedstawienie niezłe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki skrzypek? Kompozytor New Age z tego co wygooglowałem.
pl.wikipedia.org/wiki/Yanni
I to w dodatku nie ten kolo co tymi skrzypcami włada tylko ten śmieszny koleś od machania łapą w rytm melodii i podgrywaniu na klawiszach
[img:083b65f520]http://www.psu.edu/ur/archives/intercom_1998/April23/Yanni.GIF[/img:083b65f520]
Co do skrzypków to polecam gościa o imieniu i nazwisku: Nigel Kennedy. A w połączeniu z polskim zespołem Kroke to już w ogóle koleś wymiata.
I to w dodatku nie ten kolo co tymi skrzypcami włada tylko ten śmieszny koleś od machania łapą w rytm melodii i podgrywaniu na klawiszach
[img:083b65f520]http://www.psu.edu/ur/archives/intercom_1998/April23/Yanni.GIF[/img:083b65f520]
Co do skrzypków to polecam gościa o imieniu i nazwisku: Nigel Kennedy. A w połączeniu z polskim zespołem Kroke to już w ogóle koleś wymiata.
Jeśli chodzi o repertuar to zupełnie nie ma tu pola do popisu dla skrzypka, który aspirowałby do miana najlepszego na świecie.
też kiedyś grałem na skrzypcach!
ale to było w podstawówie, a wynikło z niespełnionych ambicji mojej mamy..
ale to było w podstawówie, a wynikło z niespełnionych ambicji mojej mamy..
Też wole Jelonka.
A co do stwierdzenia najlepszy na świecie to wg kogo? Jest jakiś ranking czy co? To wszystko jest subiektywna ocena.
A co do stwierdzenia najlepszy na świecie to wg kogo? Jest jakiś ranking czy co? To wszystko jest subiektywna ocena.
każda ocena jest subiektywna i chyba każdy ma do niej prawo, prawda?
To też dobre ;d
Prośba do modów, jeżeli któryś może proszę o wrzucenie, bo ja mam tragiczny upload ;s
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-05-09, 01:38 ]
Mogłeś w uploaderze podać linka z yt, bez potrzeby wysyłania od siebie.
Skrzypek to Samvel Yervinyan.
Nameless napisał/a:
Jaki skrzypek? Kompozytor New Age z tego co wygooglowałem.
Obrazek
Nigel Kennedy w tym roku na bródstocku gra :-] będę tam...
Ale i tak Jelonek najlepszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów