📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
W piecu napol, Leon, bo na parterze zimno.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ona po Leonie miała trójkę dzieci.
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan, mam rozumieć, że z racji tego, że masz w chuj tematów jesteś wyrocznią?
@Bongman
Jesteś królem sucharów. To wysoko postawiona poprzeczka. Świat nie spodziewa się po tobie zbyt wiele.
Ale skoro Ty mówisz że to jest suche i że koleżko to tłuk, to na nowo trzeba napisać definicje prawa Strasburdera.
Jesteś królem sucharów. To wysoko postawiona poprzeczka. Świat nie spodziewa się po tobie zbyt wiele.
Ale skoro Ty mówisz że to jest suche i że koleżko to tłuk, to na nowo trzeba napisać definicje prawa Strasburdera.
Osz kurde dawno nie widziałem na sadisticu tak dobrego i krótkiego żartu ahhahaha SIE UŚMIAŁEM Mocne hyhyhyhhy
@Bongman
a co że któś ma kilka było.pl? jak niektórzy tagują chuj, dupa, liści, kupa to nie dziwie się. PS: gratuluje tyldy przed nikiem, najwidoczniej dali Ci ją po warunkiem że nie będziesz wrzucał sucharów
a co że któś ma kilka było.pl? jak niektórzy tagują chuj, dupa, liści, kupa to nie dziwie się. PS: gratuluje tyldy przed nikiem, najwidoczniej dali Ci ją po warunkiem że nie będziesz wrzucał sucharów
@steku coś w tym jest, odkąd dostał tyldę, przestał napierdalać sucharami
@BongMan kurwa jesteś na sadisticu symbolem chujowych kawałów, więc lepiej się nie wypowiadaj na temat ich jakości.
@BongMan kurwa jesteś na sadisticu symbolem chujowych kawałów, więc lepiej się nie wypowiadaj na temat ich jakości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów