📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak się spedalić dla jakiegoś filmiku. Ja pierdolę.
//edit
Fajnie jakby na końcu koleś powiedział "Are you that guy from bang bus?" a nie "Are you that guy from YT" .
//edit
Fajnie jakby na końcu koleś powiedział "Are you that guy from bang bus?" a nie "Are you that guy from YT" .
Nikt poza mną nie widział jego pleców? Żeby babka miała takie plecy to musiałaby napierdalać w tenisa od urodzenia.
Każdy normalny facet powinien rozpoznać po plecach ,że to typ. Tak się odróżnia jebanych tranzoli od kobiet w klubach.
znowu ten pedał -.-
Poczucie humoru użytkowników sadola jest przerażające ....tak mówie o komentujących wyżej.
Wstawka fajna, uśmiałem się! Piwko leci
Wstawka fajna, uśmiałem się! Piwko leci
Czarnuchy lubią męskie dupy... a ja mam wieeeeelką dupę... czyli czeka gdzieś na mnie wieeeeelki czarnuch... ja pierdolę - zacznę robić sobie kanapki z własną dupą, byleby nie działała na pedałów.
Raikiri73 napisał/a:
Dajcie jakieś zdjęcia ten panny! Ratujmy ten temat
Hannah Szafranski - nazwisko i wszystko jasne, czemu taka dupeczka
Hannah Szafranski, fajna dupa plus kaczy ryj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów