📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a prawda jest taka, że nigdy bym nawet tego "yolo" nie usłyszał ani się o nim nie dowiedział, gdyby nie internetowy hejt na szeroką skalę. sami tworzycie problemy które potem zwalczacie
Ból dupy jakiegoś frajera na ten skrót , cale to YOLO wyjdzie z mody i bedzie cos innego .
Samo słowo YOLO nie jest problemem i też nie jest głupotą pisać to i mówić, jednak dopiero wprowadzenie tego w życie jest problemem i debilizmem.
Jestem starym zgredem wiec wybaczcie.
Ale co to właściwie za skrót, co on oznacza, bo spotykam się z nim dopiero tutaj i teraz
Ale co to właściwie za skrót, co on oznacza, bo spotykam się z nim dopiero tutaj i teraz
a co to znaczy ?
też się spotykam pierwszy raz w życiu a siedzę na necie w chuj, jak by jakiś ekspert mógł wytłumaczyc to by było git:)
Jack black nie jest dla mnie autorytetem.
@meier
YOLO - You only live once, w wolnym tłumaczeniu tak jak qmku powiedział "raz się żyje"
YOLO - You only live once, w wolnym tłumaczeniu tak jak qmku powiedział "raz się żyje"
wiem że to znaczy raz się żyje, chodzi o to czemu niby jest to głupie hejtowane czy coś tam jeszcze, bo nie wątpliwie jest to prawda że żyje się raz, chyba że jest się buddystą albo hindusem wierzącym w reinkarnacje
myha napisał/a:
wiem że to znaczy raz się żyje, chodzi o to czemu niby jest to głupie hejtowane czy coś tam jeszcze, bo nie wątpliwie jest to prawda że żyje się raz, chyba że jest się buddystą albo hindusem wierzącym w reinkarnacje
Wpisałem YOLO w grafice google, to mi wyskoczyło:
Jeszcze jakieś pytania? Dziękuję dobranoc.
Możę jestem jakiś głupi albo niedojebany, ale pierwszy raz spotykam się z takim czymś jak YOLO XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów