Retired version.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się pewnie tańczyło ze 100 lat temu, ciekawa lekcja historii.
ans83[Ż] napisał/a:
chyba retarded version
Nie popełniłem błędu, napisałem tak, jak miało być.
sypsy napisał/a:
Śmieszne po chuju fes.
Popierdolone, a ja lubię takie filmy.
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Link do tematu: sadistic.pl/viewtopic.php?t=61428Twój post:
Temat: "You can dance"
są fajne cycki jest piwo:)
Bla,bla,bla słyszę to już chyba 20 raz a powodów brak:)
Ale mnie droga administracjo podobają się stare pruchna:) z wargami do cycków, cyckami do warów, a wary do kolan:)
Link do tematu: sadistic.pl/viewtopic.php?t=61428Twój post:
Temat: "You can dance"
są fajne cycki jest piwo:)
Bla,bla,bla słyszę to już chyba 20 raz a powodów brak:)
Ale mnie droga administracjo podobają się stare pruchna:) z wargami do cycków, cyckami do warów, a wary do kolan:)
Feragas, "są cycki, jest piwo" to nic nie wnoszące i głupie komentarze które tylko śmieciłyby forum. Usuwane są i będą.
Linekk napisał/a:
Feragas, "są cycki, jest piwo" to nic nie wnoszące i głupie komentarze które tylko śmieciłyby forum. Usuwane są i będą.
Ja dziennie widzę bardziej durnowate kawały i jakoś są, sodol schodzi na psy.
Ba, dostałem nawet ostrzeżenie za rasizm, a nie wiem nawet w jakim temacie.
PS. Na sadolu chyba zaczynają siedzieć kolorowi, Hitler miał rację z paleniem żydów i innych kolorów bo znów jakiś kolorowy zajął miejsce pracy jako admin lub mod sadistica...
Pozdrawiam wszystkich białych.
Już wolę taki teatrzyk-geriatrzyk niż super-ekstra-suki zapierdalające w świetle stroboskopów zajebanych wprost z policyjnego magazynu. Amen.
O kurwa, jaki kolejny zjebany filmik na sadolu! Ludzi, ogarnijcie dupe z wrzucaniem gówien, jak coś znajdziecie i wyda się wam fajne, to obejrzyjcie to jeszcze raz, ale jak nie będziecie zjarani... I nie usuwać kolejnego postu, bo "nic nie wnosił do tematu". Otóż wnosi, bo wyrażam tutaj swoją opinię o tym filmie, a jak ktoś nie rozumie, to cep.
kieroshaw napisał/a:
O kurwa, jaki kolejny zjebany filmik na sadolu! Ludzi, ogarnijcie dupe z wrzucaniem gówien, jak coś znajdziecie i wyda się wam fajne, to obejrzyjcie to jeszcze raz, ale jak nie będziecie zjarani...
o ja pierdolę, napisał to autor tego tematu sadistic.pl/granat-vt57512.htm
Buliusz napisał/a:
ans83[Ż] napisał/a:
chyba retarded version
Nie popełniłem błędu, napisałem tak, jak miało być.
czemu ludzie nie rozumieją ironii?
Buliusz napisał/a:
o ja pierdolę, napisał to autor tego tematu sadistic.pl/granat-vt57512.htm
W tym filmie było przynajmniej cokolwiek sadystycznego, tzn. masochistycznego, a taka niby ma być tematyka tej strony. Wiem, wiem, zaraz będzie, ze jak chce sadyzm, to na harda, ble, ble ble... Ale wybacz, ale ten mój film pasuje o wiele lepiej, niż to twoje, bo to kurwa nawet śmieszne nie jest...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów