📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gessler mogła by tam zrobić kuchenne rewolucje
jeden gościu refleks na poziomie.
przerwać rozmowę odwrócić się w ułamku sekundy oszacować sytuację i podjąć decyzję.
przerwać rozmowę odwrócić się w ułamku sekundy oszacować sytuację i podjąć decyzję.
sadistic pokazuje że najlepiej być jebanym absynentem i nie chlać - trzeźwy bym pewnie spierdolił ale jakbym żarł tam po nocnej imprezie to bym kurwa teraz żarł ale robaki spod ziemi - albo w sumie one mnie
tolek01 napisał/a:
i pewnie z auta zdziwiona chińska baba wysiądzie
Chinka w indyjskim Gujaracie? No może.
turor napisał/a:
Teraz Michelin zabierze im jedna gwiazdkę
Ale oponom, czy tej knajpie? Bo i tak nie ma czego tam zabierać...
Pomarańczowy co życie na farcie
leonidkacap napisał/a:
Gessler mogła by tam zrobić kuchenne rewolucje
Właśnie przyjechała
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów