📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeden gościu refleks na poziomie.
przerwać rozmowę odwrócić się w ułamku sekundy oszacować sytuację i podjąć decyzję.
przerwać rozmowę odwrócić się w ułamku sekundy oszacować sytuację i podjąć decyzję.
sadistic pokazuje że najlepiej być j🤬ym absynentem i nie chlać - trzeźwy bym pewnie sp🤬olił ale jakbym żarł tam po nocnej imprezie to bym k🤬a teraz żarł ale robaki spod ziemi - albo w sumie one mnie

tolek01 napisał/a:
i pewnie z auta zdziwiona chińska baba wysiądzie
Chinka w indyjskim Gujaracie? No może.
turor napisał/a:
Teraz Michelin zabierze im jedna gwiazdkę
Ale oponom, czy tej knajpie? Bo i tak nie ma czego tam zabierać...

leonidkacap napisał/a:
Gessler mogła by tam zrobić kuchenne rewolucje
Właśnie przyjechała
podpis użytkownika
Majster BiedaOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie