📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:10

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przej🤬e debile. Weszłam na drogę to zap🤬lam i już się nie oglądam.
Po c🤬j się patrzyła w prawo? Bała się, że coś ją na wstecznym jebnie na trasie szybkiego ruchu?
Po chwili cała droga zablokowana i pełno ludzi poza swoimi samochodami, niestety ciężarówka sadol nie nadjechała

Anal_Intruder_69 napisał/a:
Po c🤬j się patrzyła w prawo? Bała się, że coś ją na wstecznym jebnie na trasie szybkiego ruchu?
Nie po to głosowała na skrajną prawice. Żeby tera w lewo patrzeć.

A mnie wk🤬iają takie zjeby że jak jeden kogoś jebnie to inni zaraz całą droge blokują,bo ojejku jejku wypadeczek, nikt nie przejedzie i c🤬j
zwierzak30 napisał/a:
Nie po to głosowała na skrajną prawice. Żeby tera w lewo patrzeć.
Tam to nie ma prawicy ani opozycji ani nic.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Noi być może porządnemu obywatelowi rozwaliła głupia baba samochód.... mam nadzieję, że przeżyła tylko dlatego, że będzie musiała zapłacić za szkody.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie