18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Z................y 2012-05-29, 0:11 1
dirty_pig napisał/a:

ale gówno.... hmmm w sumie te białe czarnuchy jeszcze pomyślą że jak napisałem ale gówno to będzie znaczyło dla nic coś fajnego. nie nie jest.

Ok gówno, możesz to uargumentować czy po prostu wszystko inne niż rock/metal ssie? Mentalość bydła...
Zgłoś
KoDeR 2012-05-29, 0:16
Pierwszy kawałek, gościu rapuje o tym za co go oblali poprzednim razem. Drugi, pokazuje jak się zmienił i na co go stać, jak widać docenili. Więc nie disujcie dzieciaka jak ma wolę walki, której wielu Polakom zaczyna brakować...
Zgłoś
Fason 2012-05-29, 0:31
Chuj wie co nawijał ale widocznie dobrze nawijał ;P
Zgłoś
R................Q 2012-05-29, 0:36
S4jm0n napisał/a:

Oksana Marchenko

Dziękuję ale nie fapuję
Zgłoś
Wilu 2012-05-29, 0:43
Nooo, po tym występie ma szanse.... poruchać
Zgłoś
Dildowagins 2012-05-29, 0:45 1
Standardowe jury w każdym kraju gdzie to gówno emitują....
Pseudo inteligent
kretynka
modnisiowaty błazen

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-05-29, 0:52
"The way I am" po rosyjsku! W sumie jebie mnie to czy słowa te same tylko przetłumaczone, czy gość swoje podstawia, fajnie to brzmi . 3x Spasiba:D

- Szto Ciebie skazali na X factory?
- Mnie skazali iż to ja nie umieju pić .

Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Zgłoś
Mom and Death 2012-05-29, 3:11
jaki talent, w ogóle nie do bitu napierdala.

Zgłoś
Miya 2012-05-29, 5:18 1
Artem? Metro?
Zgłoś
bloodwar 2012-05-29, 7:50 1
saymonek napisał/a:

A jakby koleś śpiewał jakiś death metal, to co, napisał byś że koleś potrafi mordę drzeć? ( z całym szacunkiem do fanów gatunku) Kiedy w końcu skończy się to kretyńskie wywyższanie jednego gatunku nad inny? Słuchaj tego, co lubisz i nie wpierdalaj się ze swoimi mądrościami życiowymi.

Nie wspomniałem ani słowem o wyższości jakiegokolwiek rodzaju muzyki nad innym, stwierdziłem tylko, że z technicznego punktu widzenia program nazywa się "Mam talent" a typek nie pokazał ŻADNEGO talentu - ani 4-5 oktaw, ani charakterystycznej barwy, ani mistrzowskiego opanowania jakiegoś instrumentu, po prostu ma "talent" jakim zostało obdarzonych 99% populacji, jest w czymś lepszy jedynie od głuchoniemych.

A jakby koleś śpiewał jakiś death metal, to bym napisał że koleś potrafi mordę drzeć.

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
sarkazm 2012-05-29, 10:35
O, Serega w żyri
Zgłoś
rozkurw 2012-05-29, 11:55
ja tam sie poplakalem ze smiechu.

My life,my rulez.
Zgłoś
JURIJ_77 2012-05-29, 13:10
co to kurwa znaczy "propsy" ??? Czy nie można po polsku tego napisać?
Zgłoś
wydrunio 2012-05-29, 15:54
ooo wojewódzki nawet jest
Zgłoś
garbusak 2012-05-29, 16:45
moja baba czasami szybciej napierdala i to 3/4 dnia potrafi tak mi nakurwiać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów