Sadystyczni rodzice
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
łatwy sposób na sprawdzenie czy dobrze wychowało się swoje dziecko
Bezstresowe wychowanie ... 4:58 tak powinien zachować się każdy dzieciak
Czy oni tylko raz do roku na Halloween dostają słodycze, że tak te japy drą?
2:22 ale bym jej z laćka posłał jakby mi tak ryja darła z powodu jakiś słodyczy.
3:44 tak zachowują sie ciapate dzieci
4:58 a tak białe
4:58 a tak białe
Jeżeli dla was dziecko, któremu coś podjebano mówi, że wszystko jest cacy, no problemo, to dobrze wychowane dziecko, to niema się tedy co dziwić, że Polska wygląda jak wygląda i jest niemiecką kolonią. Zjeby...
Mintaj91 napisał/a:
Jeżeli dla was dziecko, któremu coś podjebano mówi, że wszystko jest cacy, no problemo, to dobrze wychowane dziecko, to niema się tedy co dziwić, że Polska wygląda jak wygląda i jest niemiecką kolonią. Zjeby...
Jest jeszcze coś takiego jak szacunek do rodzica, no ale nie ma co Ci tłumaczyć takich trudnych słów...
Filmik wrzucony 2 miesiące po tym jak był popularny w całym internecie. Sadistic tak bardzo do tyłu.
Za miesiąc będą wrzucane memy ze szpilką
Za miesiąc będą wrzucane memy ze szpilką
@ NieIstotne
Acha, czyli jak mu ktoś coś podpierdoli w szkole, w drodze do domu, a jak dorośnie pożyczy np. kasę i nie odda, to ma przyjść i powiedzieć "w porządku, nic się nie stało, nie potrzebuję tej stówy/roweru/torby itd"? Czy ma się bronić? Dla nich płacz to jest obrona, przed brakiem szacunku rodzica do dziecka. Amen.
@edit
Ciekawe jak reagowałeś, kiedy rodzice nie pozwalali Ci zjeść cukierka, albo jakbyś zareagował, gdyby zjedli wszystkie, które sobie SAM, SWOJĄ pracą uzbierałeś.
Acha, czyli jak mu ktoś coś podpierdoli w szkole, w drodze do domu, a jak dorośnie pożyczy np. kasę i nie odda, to ma przyjść i powiedzieć "w porządku, nic się nie stało, nie potrzebuję tej stówy/roweru/torby itd"? Czy ma się bronić? Dla nich płacz to jest obrona, przed brakiem szacunku rodzica do dziecka. Amen.
@edit
Ciekawe jak reagowałeś, kiedy rodzice nie pozwalali Ci zjeść cukierka, albo jakbyś zareagował, gdyby zjedli wszystkie, które sobie SAM, SWOJĄ pracą uzbierałeś.
@ HuN
Tylko że dla dziecka rodzic to nie jest "ktoś".
Zresztą co ja będę tłumaczył debilowi...
Tylko że dla dziecka rodzic to nie jest "ktoś".
Zresztą co ja będę tłumaczył debilowi...
Zachowanie w odpowiedniej sytuacji wynosi się z domu, czyli sugerujesz, że zgadzając sie na poniżenie w tym przypadku, powinien się zgadzać na nie poza nim. Fuck logic
jonaona napisał/a:
łatwy sposób na sprawdzenie czy dobrze wychowało się swoje dziecko
Nie do końca. Takie małe dziecko jeszcze nie do końca rozumie pewne zależności. Aczkolwiek takie rzucanie w rodzica torbą czy też wygrażanie pięściami nie powinno mieć miejsca, płacz można usprawiedliwić.
Jak byś się czuł, gdyby nagle przyszedł do ciebie szef i powiedział, że 'przepił' właśnie całą twoją wypłatę? Te dzieciaki poczuły się tak samo- 'pracowały' na te cukierki. Co innego, gdyby rodzic wcześniej zapytał, czy może je zjeść. Wtedy można sprawdzić reakcję dziecka-czy jest podzielne.
To tak jakby dać dziecku zabawkę, a później ją zabrać.
A ten z 4:58 to w przyszłości będzie ciotą dostającą wpierdol od każdego, będą go wykorzystywać i laska zrobi z niego łosia. Da dupy innemu ale it's all right, trzeba się dzielić!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów