📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najlepsze to boli cie głowa wez spierdalaj
Powiem po prostu, twój mix jest o jakieś 100% gorszy od Solider'a...
No chłopak się zasiedział na joemonster, posklejał filmiki, dodał 'muzykę' i tyle... Zero śmiesznych momentów, wszystko oklepane i stare... Daj sobie lepiej spokój
czekaj... ominąłem coś? nie kojarzę mixa qskiego. Mógłby ktoś zarzucić? na pewno było na sadolku
bida.
żałosne... tak mało, tak źle poskładane... najpierw się koleś naucz robić porządne filmy a potem wklejaj bo poprzednie mixy było 100 razy lepsze
Koles sie powiesi przez wasze komenty xD Mysle ze juz ssie suta matki placzac ze przeciez stworzyl cos pieknego xD Mysle ze jak zginiesz to bedziesz slawny dopiero, sprawdzisz??
to taki po prostu mix, nic ciekawego tylko posklejane urywki. Nie ma w tym nic ani śmiesznego, ani ciekawego. 100% ciekawsze jest dokopanie się (jeśli jeszcze ktoś nie widział) do tych ciekawszych filmików i obejrzenie ich w całości. Przy Quskim brakuje Ci tchu. Mix się ogląda bez żadnego entuzjazmu, a tam cały czas byłem mocno ciekawy dalszej części. A komentarze weź raczej jako dobre rady (bo to chyba dla tych którzy to oglądają to sklejałeś) a nie jako internetowe napinanie.
to 14 w nicku oznacza wiek?
untitled37 napisał/a:
to 14 w nicku oznacza wiek?
jesli sugerujesz, ze ktos jest dzieckiem - popatrz w lustro
mozna było bez nasmiewania sie z tego chorego faceta z rozmow w toku.. ogolem nic nowego, 0 kreatowynosci
grotik napisał/a:
czekaj... ominąłem coś? nie kojarzę mixa qskiego. Mógłby ktoś zarzucić? na pewno było na sadolku
youtube.com/user/qski
tu masz jego filmiki
a to co pokazal autor tematu ... nie skomentuje Pierwszym tekstem w filmiku podpisales pan na siebie wyrok.
DEMOS 14 UKRADŁEŚ mi 10 minut zycia!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów