Znowu Clint Mansel i Chrons Quartet w podkładzie... ile można bezcześcić taki dobry soundtrack do tak durnych filmików?
durny to moze ty jestes
Tak, teraz możesz się unieść świętym gniewem i mnie zbluzgać.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Qskiego i Soldiera mixy były na poziomie. No, ale to... Stary, zrób nam przysługę i nie myśl nad następnym mixem. Nie rozumiem, co tu tak w ogóle miało być lachowe? Powycinane randomy z yt, sklejone z oklepaną muzyką, żadnych efektów. Belegówno stary.
Tak, teraz możesz się unieść świętym gniewem i mnie zbluzgać.
własnie o to chodzi ze jest mniej zalosnych efektow
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Poza tym, to że pierwszy mix jest średni, nie znaczy, że kolejne będą chujowe. ; )
Problem w tym, że efekty przez nich użyte nie były żałosne. No, chyba, że patrzysz pod kątem profesjonalnej obróbki filmowej. Jak dla mnie to Twój "wielkymyx" jest żałosny. Nie dość, że wszystko ma już swoje lata, widziało to w pizdu ludzi, to jeszcze żadnych eee odświeżen, w postaci wyżej wymienionych "żałosnych" efektów. No, ale co kto woli. Niektórym się podobują mixy qskiego i soldiera, innym Twoje. Chyba.
wez pod uwage to, ze to jest mix filmikow z youtuba a nie mix wlasnych efektow - jak to zrobili qski i sooldier
Ale kurde, jestem tolerancyjny. Może dostanę pokojową nagrodę nobla?
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szysza - Ale kurde, jestem tolerancyjny. Może dostanę pokojową nagrodę nobla?
wg stylu życia to prędzej w pysk dostaniesz...(btw to nie jest groźba:P)
a co do mixu... w szkolnej skali ocen to z dam 2(słownie DWA).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów