📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Dla mnie kolego mistrzostwo! Dobrze zmielone, niezłe połączenia! Był, śmiech, zaskoczenie. No i piwko oczywiście za wstawkę i gołębia dalekobieżnego!
Jak oglądam takie gówna to mam wrażenie, że to jest dla mnie za głupie
piwo za bruna .
Da ktoś link do filmu z 6:45?
Nie wiem czy to dobrze że te wszystkie rzeczy już widziałem ale niezbyt mnie to obchodzi internet to moc
sadistic schodzi na psy przez takie gówna
52saturdays napisał/a:
sadistic schodzi na psy przez takie gówna
A moim zdaniem - przez komentarze jak Twój powyższy.
Wpis poczyniony przez osobę, która niczym się dla portalu nie przysłużyła, a jedyne do czego się ograniczyła, to ten jeden komentarz. Zero tematów...
Jeśli wymagasz czegoś od innych, zacznij najpierw wymagać tego od siebie.
Skąd ja wiedziałem, że tam się znajdzie parodia czosnka .
Internet jednak mocno ryje psyche i do tego jest śmiesznie Gdyby nie internet i takie filmiki to nie wiedział bym nawet o istnieniu takich zjebów i dalej bym żył w przeświadczeniu ze jestem największym debilem, naszczęście zostałem uświadomiony i moge żyć w spokoju i cieszyć sie netem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów