📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"Masz w sobie dużo głupoty." Zapamiętajcie te słowa, Sadole, bo od dziś będę wam cisnął tym tekstem. ;>
piwo leci, uśmiałem się XD
Przeczytałem do końca, ale nadal nie wiem co to jest ten "duł". Może w końcu ktoś powie. Proszę jeszcze o przetłumaczenie słów "czeba", i "wieć".
mjodek to hói
GrzecznyPunk napisał/a:
"Masz w sobie dużo głupoty." Zapamiętajcie te słowa, Sadole, bo od dziś będę wam cisnął tym tekstem. ;>
Masz w sobie dużo głupoty.
Karasie jedzo guwno
Troli teraz pełno. Nie ma sie co spinać. Nigdy niewiadomo czy masz przed sobą debila czy ktoś sobie jaja robi i to ty wyjdziesz na debila.
@up, ale może ten drugi też jest trolem i troluje tego pierwszego, który również jest trolem, który usiłuje trolować tego drugiego - trola, który prowokuje autora wpisu (trola z resztą), który jednakże dodał ten wpis w celu prowkowania ludzi jako trol, ale nie spodziewał się rozmowy z trolem i nie był jej świadom, ten pierwszy trol rzecz jasna, w konwersacji z drugim trolem.
To dowodzie, że trole to wyjątkowo prymitywne kreatury nie będące w stanie wyczuć prowokacji.
To dowodzie, że trole to wyjątkowo prymitywne kreatury nie będące w stanie wyczuć prowokacji.
@Cyborg
"Masz w sobie dużo głupoty." XD
"Masz w sobie dużo głupoty." XD
GrzecznyPunk napisał/a:
to już wiadomo kto jest bohaterem tej rozmowy
Żałośni są ludzie którzy nie mają nic lepszego do roboty niż zwracanie uwagi innym (ba, obcym których nigdy nie poznają) na ich literówki. Powstało już coś mądrzejszego i szybszego od was: korektor w przeglądarce.
Niebezpieczne stężenie gimbazy w tym obrazku. Jeden lepszy od drugiego, a po co zamazywać nicki to ja nie wiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów