📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mój brat kiedyś latał na kokardach normalnie w pucharze Polski.. to i bez tego zapierdala ponad 120 km/h zależy od klasy silnika. Powiem, że jak pierwszy raz śmignąłem po torze i mnie wyjebało z zakrętu to dupę ze strachu tak mi spięło, że dwa dni się wysrać nie mogłem
Fajna sprawa te gokarty,byłem kilka razy w Gdyni,nie szkoda pieniedzy bo fajna zabawa,jak z kumplem bylem to na zakrecie sie nie wyrobil i gaznik rozje**ł.
Ja dopiero w tym roku byłem na gokartach i polecam każdemu. Lepiej tam sie wyszaleć niż odpierdalać na ulicy samochodem
było ! przynajmniej na youtube" , z jakieś 2 lata temu jak pamiętam )
2:36 ktoś chyba psa nadepnął
muminek217 napisał/a:
było ! przynajmniej na youtube" , z jakieś 2 lata temu jak pamiętam )
Tutaj też, ale tak to właśnie jest jak idioci tagują...
Kiedys na discovery leciał taki program: Amerykański Hot Rod. Pełna profeska- wyszkoleni mechanicy, inżynierowie budowali auta na specjalne zamówienie. Raz zbudowali super hota i podczas "prób" na solnej pustyni rozpadł się przy 180km/h. Koleś który nim kierował nadal występował przed kamerami ale z małym manakamentem- miał pół twarzy sztuczne i tonę stali żeby kości połączyć.
Od tamtego momentu mówię stop wszystkim amatorom pojebom w gokartach czy buggich. Ludzie przecież ten z silnikiem od r1 ma takie odpierdolenie, że osiągniecie 250km/h nie jest niczym szczególnym... Smierć na miejcu.
Od tamtego momentu mówię stop wszystkim amatorom pojebom w gokartach czy buggich. Ludzie przecież ten z silnikiem od r1 ma takie odpierdolenie, że osiągniecie 250km/h nie jest niczym szczególnym... Smierć na miejcu.
OgarStaryx2 co ty gadasz... Właśnie to jest w tym najlepsze- ADRENALINA!!!
Rems napisał/a:
mój brat kiedyś latał na kokardach normalnie w pucharze Polski.. to i bez tego zapierdala ponad 120 km/h zależy od klasy silnika. Powiem, że jak pierwszy raz śmignąłem po torze i mnie wyjebało z zakrętu to dupę ze strachu tak mi spięło, że dwa dni się wysrać nie mogłem
Na czym Twoj brat latał?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów