📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mogł noge zlamac
Na moje oko to ten b-boy nie jest amatorem i raczej krzywdy by sobie nie zrobił! jebnąć pare elbow spinów to wyższa szkoła jazdy!
japoniec francuz?
I co on sobie niby takiego zrobił ? Kurwa lekko się dotknął i jęczy.
adiemus36 napisał/a:
I co on sobie niby takiego zrobił ? Kurwa lekko się dotknął i jęczy.
w momencie gdy dotknął głową parkietu był na rotacji, więc pewnie dlatego jęczy, bo sobie trochę skalpa zdarł
You must die I alone am best
Jebnął jak bomba na Hiroszimę. Żartowałem chujowo jebną, jetem taki ąę
Karku sobie raczej złamać nie mógł. Widać że koleś jest znacznie sprawniejszy od średniej populacji, a to oznacza że ma silniejsze mięśnie szyjne i obręczy barkowej, co z kolei oznacza, że upadek z tej wysokości na głowę, choć na pewno bolesny, nie zagrażał jego życiu, a podejrzewam że nawet zdrowiu (no guza ma na pewno ale wątpię żeby chociaż naciągnął sobie któryś z mięśni szyjnych.)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów