📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
1:0 dla kasku.
jakby mial maseczke to by mu pomogla - przeciez one chronia przed wszystkim
Anper napisał/a:
"Wypadek motocyklisty" Kogo, kurwa?
Motocyklista – kierowca motocykla.
pl.wikipedia.org/wiki/Motocyklista
Ja to się dziwię tym ludziom co noszą kaski bez szczęki, przecież to proszenie się o niepełnosprawność albo uraz twarzy. Ostatnio widziałem typa na motorze co z dzieckiem jechał oboje kaski bez szczęki, typ dorosły okej niech decyduje za siebie ale dziecku taki założyć?
Ja to się dziwię tym ludziom co noszą kaski bez szczęki, przecież to proszenie się o niepełnosprawność albo uraz twarzy. Ostatnio widziałem typa na motorze co z dzieckiem jechał oboje kaski bez szczęki, typ dorosły okej niech decyduje za siebie ale dziecku taki założyć?
Słusznie, trzeba dbać o głowę. Kilkanaście lat temu wszyscy bez kasku jeździli, a teraz PiS wygrał wybory. Przypadek?
Kurde, dobrze że miał kask
htp napisał/a:
Motocyklista – kierowca motocykla.
Kierowcę motocykla w kręgu społeczności tego portalu określa się innym pojęciem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów