Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak samo jak geje, powinni miec zakaz organizowania parad, tak i lazenie na golasa w miejscu publicznym wcale nie jest spoko. Rozumiem, ze moze i fajny material na sadola, ale takie "wyzwolone" "pewne siebie" "kobiety" to produkty lewackiej ideologii.
Zaden tam kurwa gay alert, mowie z perspektywy normalnego obywatela. Po ulicach nie chodza tylko napaleni, pryszczaci "sadole", ktorzy gole laski widzieli tylko w internetach i taki widok to tylko marzenie...
gay alertpowiem tak - chuj mnie obchodzi ,ze moze fajna dupa, gowno mnie obchodzi, ze moze chce wkurwic ciapatych - powinna dostac kopa w ten swoj glupi ryj.
Tak samo jak geje, powinni miec zakaz organizowania parad, tak i lazenie na golasa w miejscu publicznym wcale nie jest spoko. Rozumiem, ze moze i fajny material na sadola, ale takie "wyzwolone" "pewne siebie" "kobiety" to produkty lewackiej ideologii.
Zaden tam kurwa gay alert, mowie z perspektywy normalnego obywatela. Po ulicach nie chodza tylko napaleni, pryszczaci "sadole", ktorzy gole laski widzieli tylko w internetach i taki widok to tylko marzenie...
Jestem debilem.
To kultura narzucona głównie przez religię nakazała ludziom zakrywać wszystko co się da, czuć wstyd przed nagością itd.
Polskie społeczeństwo przoduje w tych uprzedzeniach.
Jadąc do 3/4 krajów świata możesz swobodnie opalać się topless a w pl będziesz okrzyknięty zboczeńcem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów