Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Studenci, chyba z Kazachstanu. parę minut temu w jakiś wiadomościach było.
A no to jak w wiadomościach to zwracam honor.
Polska psiarnia jak zwykle po raz kolejny daje dupy wykonując ślepo rozkazy od przełożonych wpuszczając kolorowe bydło do kraju i karając jedynie nasze bydło z Polski.
Tak jak już wcześniej powiedziałem: Jeszcze nam się ta pomoc "biednym ukraińskim wygnańcom wojennym" odbije sraczką. Jest chuj, dupa i kamieni kupa, a będzie jeszcze gorzej.
A no to jak w wiadomościach to zwracam honor.
Napisałem że w jakiś wiadomościach, nie wiem onet czy rządowa. Nie doszukuj się sensacji.
Faktycznie, biednych ukraińskich matek z dziećmi to ja tam raczej nie widzę. Ukraińców to to śniade i brązowe bydło też raczej nie przypomina, ale zachowanie naszego rodzimego bydła z Polski (Sebika i Karyny) też pozostawia wiele do życzenia.
Polska psiarnia jak zwykle po raz kolejny daje dupy wykonując ślepo rozkazy od przełożonych wpuszczając kolorowe bydło do kraju i karząc jedynie nasze bydło z Polski.
Tak jak już wcześniej powiedziałem: Jeszcze nam się ta pomo "biednym ukraińskim wygnańcom wojennym" odbije sraczką. Jest chuj, dupa i kamieni kupa, a będzie jeszcze gorzej.
Bo policja jak i wojsko jest służbą mundurową i ma wykonywać rozkazy przełożonych. Ale żeby to zrozumieć to trzeba być w służbach, albo mieć coś z nimi wspólnego.
Studenci, chyba z Kazachstanu. parę minut temu w jakiś wiadomościach było.
Co do chuja jacyś ciapaci i czarni "studenci" robią w Polsce i dlaczego ich do nas wpuszczają?!
Co do chuja jacyś ciapaci i czarni "studenci" robią w Polsce i dlaczego ich do nas wpuszczają?!
Osobiście posłał bym ich w chuj, no ale podobno macie w tej Polsce "cywilizację"
Po chuj dajecie ruskiemu botowi piwa?
Ten post w delikatnie zmienionej wersji widziałem już na sadolu z pięć razy.
Sam jesteś BOTem... Co za baran. Znajdź mi proszę tego posta na innym portalu. Pracuję w Chełmie, jestem tam raz w tygodniu, (jedna z moich uczennic uczęszcza tam do szkoły mundurowej) a na codzien pomagam w punktach gdzie przebywają Ukraińcy (matki z dziećmi). Jestem przeciwko Rosji najbardziej na świecie. Ale jeszcze bardziej przeciw wlewaniu się tutaj tych z Białoruskiej granicy.
Następnym razem jak posądzisz kogoś o bycie ruskim botem to zajrzyj w lustro i sprzedaj sobie liścia na ryj. Chyba, ze sam jesteś jednym z tych śniadych przybyszów - ale wtedy to dwa liście sobie sprzedaj.
Relacja jednej z wolontariuszek ośrodka dla uchodźców przy granicy z Ukrainą
Tak, tak, jakiś bełkot z netu to przecież musi być prawda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów