📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Film z Kijowa jak gównoskórzy nie daja wsiąść do pociągu kobietom i dzieciom, bo bardziej potrzebują się dostać do Polski.
@Angel
Skurwysyny jebane kurwa mac... Idz pan w chuj Angel
Czyli kurwa co do chuja czytam teraz 410tys osob przekroczylo granic PL.... I co 80% tego to scierwa brudne? Jakies 300tys brudasów
Skurwysyny jebane kurwa mac... Idz pan w chuj Angel
Czyli kurwa co do chuja czytam teraz 410tys osob przekroczylo granic PL.... I co 80% tego to scierwa brudne? Jakies 300tys brudasów
Jakiś smoluch chciał odgryźć palca ratownikowi medycznemu. facebook.com/PogotowieRatunkowewPrzemyslu/posts/4466718346767332
Dzisiaj w przemyślu ciapaki zaatakowały młodą dziewczynę przed szkołą grupa kilku z nich chciała zabrać jej torebkę a ta się wyrywała to ją chyba po rękach pocięli nożem więc miejscowi kibice z Czuwaju i Polonii wzięli się do roboty ; )
Przez cały wieczór wyszukiwali takowych panów którzy bez powodu i bez dokumentów szwędali się po mieście
Przez cały wieczór wyszukiwali takowych panów którzy bez powodu i bez dokumentów szwędali się po mieście
ktos moze odniesc sie do tego ? ma ktos wiecej info ?
bo ja napisalem na fanpage tej grupy medycznej czy takie cos mialo miejsce ,. odczytali to ale zero odzewu
bo ja napisalem na fanpage tej grupy medycznej czy takie cos mialo miejsce ,. odczytali to ale zero odzewu
Jak mi ktoś z was powie, że z Ukrainy nie przyjeżdżają te jełopy to sytuacja z wczoraj z miasta Chełm. Uczniowie ze szkoły czekali na pociąc z kolejną partia uchodzców, spodziewali się kobiet z dziecmi... wszyscy naszykowani pociąg wstaje a z pociągu wychodzi 90% tych ciapaków kurwa w futrach iz turbanami na głowie... po dzis dzien się zastanawiam co to się odjebało... jak dla mnie powinni ich kibole rozwozić po konkretnych parcelach i uczyć jak się w polsce traktuje kobiety i dzieci. Szmaciarze.
dupanasrana napisał/a:
Jak mi ktoś z was powie, że z Ukrainy nie przyjeżdżają te jełopy to sytuacja z wczoraj z miasta Chełm. Uczniowie ze szkoły czekali na pociąc z kolejną partia uchodzców, spodziewali się kobiet z dziecmi... wszyscy naszykowani pociąg wstaje a z pociągu wychodzi 90% tych ciapaków kurwa w futrach iz turbanami na głowie... po dzis dzien się zastanawiam co to się odjebało... jak dla mnie powinni ich kibole rozwozić po konkretnych parcelach i uczyć jak się w polsce traktuje kobiety i dzieci. Szmaciarze.
Po chuj dajecie ruskiemu botowi piwa?
Ten post w delikatnie zmienionej wersji widziałem już na sadolu z pięć razy.
Po co było wydawać tyle hajsu na obronę granicy a teraz na budowę muru? Śniadzi lekarze i inni specjaliści wyruchali nasze służby. Wysiadają z autokarów po odwiezieniu z Przemyśla do Kostrzyna nad Odrą. Nagrywane z ekranu bo niestety niewygodne filmiki szybko znikają z FB.
Studenci, chyba z Kazachstanu. parę minut temu w jakiś wiadomościach było.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów