Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Zbora6969 2022-02-28, 1:20 1
Właśnie jestem na dworcu w Krakowie, więcej czarnych niż białych. Kolega co jest kolejarzem mówił, że mają jakieś paszporty czy pieczątki (nie wiem ocb) , ale że są Ukraińcami i jeżdżą za darmo jak chcą i gdzie chcą i bez problemu przechodzą przez granicę. I jak się ich pyta gdzie jadą to wszyscy do Anglii.
Zgłoś
LeviathanTm 2022-02-28, 2:51 26
Relacja jednej z wolontariuszek ośrodka dla uchodźców przy granicy z Ukrainą:

Cytat:

"(...) Ok to było wczoraj teraz dzisiaj...trochę gorsza opowieść ..
Od rana pisze do mnie Marta czy może pomóc. No to mówię ok chodź z nami na granicę będziemy pomagać. Jedziemy na Korczowa Dolina.
Przyjechaliśmy tam..oczywiście panuje haos ale to nie jest niczyja wina, w takiej sytuacji nie byliśmy , a Polacy jako naród okazali się cudowni! Co chwilę przyjeżdżał bus z darami, nie brakowało tam niczego . Ale za jakiś czas patrzymy, kurde gdzie chcą kobiety, matki z Ukrainy ? O co chodzi...? Mijają godziny a tam 95 % ludzi to zdrowi faceci z Afganistanu, Nigerii, Libanu, cyganie. Od razu mówię nie jestem żadną rasistką, tylko dziwi mnie fakt dlaczego nie ma tam Ukraińców..
Wzięłam Martę i poszłyśmy szukać kobiet z dzieci... Marta ciągle powatarzala ale to nie Ukraina..gdzie Ukraina..znaleźliśmy kilka rodzin..dosłownie kilka na kilkaset tysięcy ludzi. Jakbym tam nie była nie rozmawiała z tymi kobietami nie uwierzyłbym...wiecie jak to wygląda ? Kobiety są tam wypychane z pociągów, wyzywane, czekają kilka dni z dziećmi w kolejce. A co "panowie" płacą na granicy ( ukraińskiej ) i przechodzą bez problemu bo Polska musi ich przepuścić ..takie prawo...mamy wojnę ...
Marta płakała... Że jej bliscy tam są , marzną , chcą uciec przed wojną nie mogą... W skrócie Ukraina rucha Ukrainę - sory za brzydkie słowa, ale to chyba najbardziej to opiszę.
Przestałam sortować rzeczy, mimo że robiłam to kilka godzin..coś mi się w głowie przestawiło..wolałam chodzić i oferować pomoc tym której jej potrzebują, niestety było tam bardzo mało takich osób.
I teraz tak podsumowując.
Wiem że może ktoś napisze ale to są biedno studenci...nie to nie są biedni studenci. Pokazuje Wam zdjęcia jak to wygląda naprawdę. Tak się cieszę , że udało mi się pomóc komuś naprawdę i będę robić wszystko żeby pomóc jeszcze w taki sposób. Ale nie będę patrzeć jak oni leżą i jak wykorzystali okazję do przejścia granicy
Dodałam tego posta na różne grupy , jest usuwany od razu. Przekazujcie to dalej. Niech Polska zamknie granicę dla tych którzy nie potrzebują jej przekraczać !"

Tldr: Do Polski przełazi aktualnie cały syf z bliskiego wschodu bez kontroli, ładu, dokumentów itp. Jak na zachodzie kilka lat temu. Oby spierdalali od razu do niemiaszków a nie robili u nas rozpierdolu.

Zgłoś
chorym 2022-02-28, 3:10 2
'znaleźliśmy kilka rodzin..dosłownie kilka na kilkaset tysięcy ludzi' jak to przeczytalem to juz dalej skonczylem
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2022-02-28, 3:11 1
Robactwo zawsze się przeciśnie.
Zgłoś
Disi81 2022-02-28, 3:30 5
A zawrócić w pizdu. Od czego jest kurwa straż graniczna.
Zgłoś
V6Terapeuta 2022-02-28, 4:07 4
Kurwa tylko nie to
Zgłoś
35i 2022-02-28, 4:19
Nie może Straż Graniczna podpisać kontraktu na dostawy z producentem karmy dla psów? Potem, owszem, wysłać ich na zachód, ale w postaci konserw. Przynajmniej hajs by się zgadzał.
Zgłoś
ProVVe 2022-02-28, 10:16 4
ja pierdole no i szambo wybiło... Powinni ich łapać za te czarne kudły i za granice albo do piachu jego wybor

PS. Mam nadzieje, że to jakis kiepski żart
Zgłoś
perun14 2022-02-28, 16:24 19
Nie udało się na białoruskiej granicy to teraz na pewno uda się na ukraińskiej

Mam nadzieję, że "weryfikacja" działa chociaż z takim napływem ludzi oraz "rasizmem" to szczerze w to wątpie.

Zgłoś
golu 2022-02-28, 16:28 5
zrobi się druga Francja i potem będzie lament i płacz kto ich powpuszczał, a ukry też się odpłacą
Zgłoś
kalek19873 2022-02-28, 16:36 1
Nie moge nawet na hujow patrzeć
Zgłoś
dadar123 2022-02-28, 16:39 1
Pisowczyki dały się sprowokować Putlerowi na granicy z Białosrusią, bo o nic więcej tam nie chodziło, tymczasem przez granicę w Medyce puszczają grupami wieloosobowymi, nie ma z tym najmniejszych problemów, co na jedno dla ciapaków wychodzi. Poza czasem jaki spędzili na Białosrusi i Ukrainie
Zgłoś
Kriski 2022-02-28, 17:05 1
Nie sądzicie chyba że młodzi, zdrowi mężczyźni przekraczający granicę Polsko-Ukraińską w czasie kiedy Ukraińska żandarmeria swoich cofa, nie wzbudzą podejrzeń polskich pograniczników i pozwolą im tak sobie maszerować dalej?
Zgłoś
19_91 2022-02-28, 17:38 3
Pierdolone brudne ścierwo

Kriski napisał/a:

Nie sądzicie chyba że młodzi, zdrowi mężczyźni przekraczający granicę Polsko-Ukraińską w czasie kiedy Ukraińska żandarmeria swoich cofa, nie wzbudzą podejrzeń polskich pograniczników i pozwolą im tak sobie maszerować dalej?

Powinni ich cofać i zaciągać do wojska. A najlepiej to do utylizacji odrazu.
Zgłoś
kacu89 2022-03-01, 0:22
@LeviathanTm

a to nie jest tak że mężczyźni nie mogą opuścić Ukrainy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem