📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ssmans napisał/a:
Kurwisko już ręce w miał uniesione i kleczal niewyzyte psy
Obrońca zwiarząt się znalazł. Ekolog yebany.
Pedator napisał/a:
Obrońca zwiarząt się znalazł. Ekolog yebany.
w dodatku ciota lewak i inny homoś
Prawidłowa reakcja stróża prawa niger zawsze jest podejrzany profilaktyczne skopanie czarnucha to jeszcze nie koniec świata
Ssmans napisał/a:
Kolejny, któremu się wydaje, że jak rzuci zakrwawiony nóż to mu nic nie zrobią
Ssmans napisał/a:
Chyba masz omamy widać, że jest agresywny i może zaatakować prawidłowa reakcja policjanta.
Filmy z kilku ujęć w internecie są. Mambo znajdzie sobie pejsa do poprowadzenia sprawy. Pejs weźmie przynajmniej 50% odszkodowania za swoje usługi. Mambo dalej będzie kultywować godzinę 13:55 ale jeszcze sobie pożyje z pieniędzy podatników a pejs się śmieje bo system działa jak należy. Każdy goj musi płacić.
Ale wiecie że smoluch, w momencie zapinania kajdanek, natychmiast... I can breathe'uje!
utherr napisał/a:
Nie zaobserwowano zachowan niepozodanych ze strony officera
No i git.
Już Cię miałem zjebać, że piszesz "oficer", ale dopiero po chwili zauważyłem dwa F.
Miłego dnia.
Ssmans napisał/a:
Nie ma takich wyrazów jak "kleczal" i "niewyzyte".
Masz udar, czy tylko jesteś debilem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów