Przynajmniej tak myślał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Przynajmniej tak myślał.
Tory wyglądają na używane dość często, więc kierujący ciężarówką to Stevie Wonder, albo zwyczajny debil, że odjebał taki manewr...
Debil z maszynisty jak cholera, zamiast juz to przewidziec 200m wczesniej to kretyn jedzie, moze i tak by nie wyhamował do 0 ale duzo mniejsze uderzenie by bylo, ciekawe czy jeszcze na tyle madry byl by dawac sygnal dzwiekowy
kuron997 napisał/a:
Debil z maszynisty jak cholera, zamiast juz to przewidziec 200m wczesniej to kretyn jedzie, moze i tak by nie wyhamował do 0 ale duzo mniejsze uderzenie by bylo, ciekawe czy jeszcze na tyle madry byl by dawac sygnal dzwiekowy
Też mnie zastanawia czemu ten debil maszynista po prostu nie skręcił
cavern69 napisał/a:
Ano już nie ma - bo mu chrust wypadł.
Nie miał bo to trzcina cukrowa była, a nie chrust. Z chrustem by miał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów