Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest przedstawiona historia w pigułce z akcentem humorystycznym,nie ma co sie dąsaćDla przeciętnego zjadacza chleba z pewnością ciekawe. Dla historyków i pasjonatów - miałkie.
to jest przedstawiona historia w pigułce z akcentem humorystycznym,nie ma co sie dąsać
Nie dąsam się. Po prostu czego innego oczekiwałem.
A ludziom którzy chcą posłuchać ciekawej, wartościowej historii proponuję odwiedzić co jakiś czas strony instytutów historycznych. Są tam oferty paneli i wystąpień różnych historyków... którzy przedstawiają problemy naprawdę ciekawie. Będziecie mile zaskoczeni porównując to z podręcznikową historią.
Naprawdę warto się czasami na jakiś uniwersytet czy też na Zamek Królewski czy Wawel pofatygować. Wstęp jest bezpłatny.
Jedyne co może wadzić w tych odcinkach to animacje. A tak jak człowiek ogląda, to trochę zaczyna żałować, że historię w szkole prowadził stary pierdziel. Jakby więcej osób w taki sposób to robiło, to byłby to o wiele ciekawszy przedmiot. I bardziej szanowany.
Tak masz rację, ale co do animacji to są inspirowane Monty Python'em, obczaj Monty Python animatio na yt. Jeśli nie znasz to polecam - humor abstrakcyjny, brytyjski z lat 70,80,90. Pozdrawiam.
Jedyne co może wadzić w tych odcinkach to animacje. A tak jak człowiek ogląda, to trochę zaczyna żałować, że historię w szkole prowadził stary pierdziel. Jakby więcej osób w taki sposób to robiło, to byłby to o wiele ciekawszy przedmiot. I bardziej szanowany.
Niestety ale pierdolisz. Dostales piwa od podobnych tobie i się jarasz. Koleś mówi ciekawie owszem, ale opowiada o mało istotnych faktach. Nie na tym polega nauka histori.
Niestety ale pierdolisz. Dostales piwa od podobnych tobie i się jarasz. Koleś mówi ciekawie owszem, ale opowiada o mało istotnych faktach. Nie na tym polega nauka histori.
To wyjdź teraz do ludzi i zadaj im parę prostych pytań z tego działu. Owszem historia składa się też z dat i wielu innych pierdół, ale większość osób będzie miała je głęboko w dupie, póki nie zaciekawi się ich w jakiś sposób. A taki jest wręcz idealny. Nie mówiłem że WSZYSTKIE lekcje miałyby tak wyglądać. Za to raz na miesiąc taka kilkuminutowa odskocznia, byłaby akurat w sam raz. Bo tak się kurwa tworzy pasje, nikt Ci nie pokocha przedmiotu, prowadzącego przez starą prukwe monotonicznym głosem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów