📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Bo lubi
Blizny dodają charakteru, ale jak sobie sam je zrobiłeś celowo to się tylko kojarzy z emo pizdą.
Bo lubi
Blizny dodają charakteru, ale jak sobie sam je zrobiłeś celowo to się tylko kojarzy z emo pizdą.
@RmX No teraz to dojebałeś. Okaz spierdolenia umysłowego wygląda lepiej niż trochę atramentu? Chryste, z kim ja tu siedzę...
@up - to osobowość „borderline” – klasyczny przyklad, jest to typ osobowości charakteryzujący się wahaniami nastroju, napadami intensywnego gniewu, niestabilnym obrazem siebie, niestabilnymi i naznaczonymi silnymi emocjami związkami interpersonalnymi, silnym lękiem przed odrzuceniem i gorączkowymi wysiłkami mającymi na celu uniknięcie odrzucenia, działaniami autoagresywnymi oraz chronicznym uczuciem pustki (braku sensu w życiu).
Leczenie jest trudne.
Leczenie jest trudne.
Satani fajnie masz na chacie, matka tez się tnie czy ojciec ja tnie? Może zalozysz jakieś kółko na sadolu? Nie wiem cos ,,Potnijmy się razem" wy będziecie to tu wrzucac a my się posmiejemy z debili? Ja w to wchodze. A Ty?
Jak by to powiedziec... nie wiem jak to powiedziec....można powiedziec że z niej taka żyleta
Ostatnio zaczynają mnie jarać samookaleczające sie laski, faza na gówno minęła
itemeczek napisał/a:
Ostatnio zaczynają mnie jarać samookaleczające sie laski, faza na gówno minęła
To mam coś dla ciebie
Bo lubi
Jakiego charakteru. Co najwyżej pokazuje innym ludziom że jest debilem i tyle.
SQT napisał/a:
Jakiego charakteru. Co najwyżej pokazuje innym ludziom że jest debilem i tyle.
czytaj popek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów