18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Z cyklu: co widzimy?
~Velture • 2023-08-16, 15:22
Kolejny film z cyklu zgadnij co widzisz.

Co widzimy? Kto chce się pobawić niech pisze przed otworzeniem spojlera pod filmem.

ukryta treść
Handel niewolnicami w Afryce. Dzień jak kazdy inny na lokalnym targowisku. Kobiety są zakryte ponieważ to "kupowanie w ciemno" (hehe heh kurwa hahahaha). Kupujesz niewolnicę i dopiero po zapłacie widzisz co kupiłeś.
Dzięki temu cena każdej jest taka sama.

Kraj: Etiopia

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
pitteroo 2023-08-16, 17:50 1
I to jest liberalizm na jaki nas jeszcze nie stać

Ja
Zgłoś
Antebot 2023-08-16, 17:52
To pewno na wagę sprzedają. Muchy i smród też coś o towarze świadczą.
Zgłoś
Sadek90 2023-08-16, 18:09 6
ProVVe napisał/a:

Ale jaja hahaha. Dobrze, ze obrońcy praw człowieka i inne zjeby co dra ryja już tam są i prostesuja

Ale czemu mają protestować? Przecież każda z nich ma równe szanse
Zgłoś
CzerstWybut 2023-08-16, 18:21 1
No i git, nie widać tam dyskryminacji
Zgłoś
Nufrevi 2023-08-16, 18:38 2
Można online zakupić ?
Zgłoś
piotrekuna 2023-08-16, 19:42
Ja bym kupowal i wypuszczał na wolność gdzieś na sawannie pomiędzy lwami
Zgłoś
antychryst333 2023-08-16, 19:46 3
czyli czarnuchy popierają niewolnictwo
Zgłoś
SkoPio1 2023-08-16, 20:52
Pantaran napisał/a:

Kupił bym

Kupiłbyś - z tym, że jednak nie.

Pantaran napisał/a:

obawiam się że Chaty nie ogarnie

Chaty to twój partner?
;>

Pantaran napisał/a:

i cały parkiet spał.

Czyli przedmioty tam też są pierdolnięte...
;>>>
Zgłoś
odgrujahad 2023-08-17, 1:40
Jakieś źródło? Bo nie jestem fanem wierzenia na słowo.
Zgłoś
willoo 2023-08-17, 2:54
o kurwa, ale zajebiste... ktoś wie, jak ogarnąć takiej papiery, że niby w odwiedziny? Po ile za sztukę?
Zgłoś
zipi 2023-08-17, 5:53 2
ProVVe napisał/a:

Ale jaja hahaha. Dobrze, ze obrońcy praw człowieka i inne zjeby co dra ryja już tam są i prostesuja

człowieku w Afryce nie ma starbucka myślisz ze da się dyskutować o takich problemach bez latte za 30 zł ? nieźle odleciałeś.
Zgłoś
Lok 2023-08-17, 13:50
Bazar z pakistańskimi dziewicami.
Zgłoś
music0 2023-08-18, 14:03
Coś jak BigBox z Amazona.
Zgłoś
Mirek19850509 2023-08-20, 1:21
willoo napisał/a:

o kurwa, ale zajebiste... ktoś wie, jak ogarnąć takiej papiery, że niby w odwiedziny? Po ile za sztukę?

Jedz do Tajlandii i bez problemu wrócisz za darmo z ładną tajka , miłości nie będzie ale za wikt i hajs ruchanie będzie zawsze,one lecą na białych nawet że średnią krajową ,upolujesz sobie taką łaskę
Zgłoś
willoo 2023-08-22, 1:20
Mirek19850509 napisał/a:

Jedz do Tajlandii i bez problemu wrócisz za darmo z ładną tajka , miłości nie będzie ale za wikt i hajs r*chanie będzie zawsze,one lecą na białych nawet że średnią krajową ,upolujesz sobie taką łaskę

Dzięki byku! A Ty to wiesz skąd? Masz już jedną?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów